بچه ها فردا میخوام برم خونه مادرشوهرم ک تقریبا 2 ساعت با ما فاصله دارن مادرشوهرم و جاریم با هم زندگی میکنن هردوشون خیلی بدی در حقم کردن و تحقیرم کردن حالت ب اصرار شوهرم میخوایم بریم از الان استرس گرفتتم تپش قلب شدید دارم خیلی بدم میاد جیکار کنم اروم باشم اونجا چ رفتاری بکنم
اى خدا....قشنگ حس و حالتو با بند بند وجودم درك ميكنم خيلى سخته😢😢
من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
گل گاو زبون دم کن بخور بعدشم که رفتی اونجا همش کنار شوهرت باش تا برگردین
و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت..خدایا شکرت
ب شوهرم گفتم خیلی دوست دارم احترامت واجبه ولی من اینجوری ارامش نداره اگ بتونی تنها بری و من نیام خوبه ب فکرم باش حالا با بدترین حالت ممکن با فامیلام رفتار میکنه امروز رفتم خونه عموم جواب عمومو نمیداد خیلی زشت بود میگفت خودت اینجوری میخوای وگرنه با خانوادم فط رابطه نمیمردی😢
ریلکس باش..سعی کن قوی باشی و با اعتمادبنفس..والا من دارم میرم با رفتنمم کاری میکنم حرص اون دربیاد 😁😁😁البته چون ذات پلیدشو دیدم ووو..وگرنه ادم خبیثی نیستم