2777
2789
عنوان

استرس خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفصله گلم ..ولی اینجوری بهت بگم ک وقتی ناهار قراره بریم از قصد لفتش میدم کارامو ک قبل ناهار برسیم دق ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی اجی 

فردا ک رفتم اونحا بهت پیام بدم وبگی چ کارایی بکنم حرصشون در بیاد 

توروخدا میشه بوی چیکار کنم چحوری حرصشونو در بیارم

اخه بستگی به شرایط و جو خانوادگیشون داره.

حالا هر چیزی میتونه باشه.

چطور حرصت میدن بگو یکم برات یاد بدم.

وای خدایا از گناهامم بگذر

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

ببین یه جوری رفتار کن انگار اصلا هیییچ قصد و غرضی نداری و البته احترام میذاری اما قشنگ زیر زیرکی حرص میدی.

مردا بعضی چیزارو متوجه نمیشن.باید در ظاهر جوری رفتار نکنی که بگن بی احترامی کردی.باید با احترام توام با سیاست رفتار کنی

اخه بستگی به شرایط و جو خانوادگیشون داره. حالا هر چیزی میتونه باشه. چطور حرصت میدن بگو یکم برات یا ...

جاریم مدقع ناهار ک میریم سر سفره اصلا نمیشینه هم مادر شوهرم هم حاریم نمیان پیشم بشینن چیزی جلوم برا پذیرایی نمیذارن

اتفاقا برو اما زیاد گرم نگیر اهمیت نده زیاد چون خودت اذیت میشی.. نزار نقطه ضعفتو برونن حتی شوهرت..چون بعدا برعلیه خودت استفادش میکنه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
جاریم مدقع ناهار ک میریم سر سفره اصلا نمیشینه هم مادر شوهرم هم حاریم نمیان پیشم بشینن چیزی جلوم برا ...

اولا جاریت نشینه بهترررررر.

بزار نشینن.یه کتاب ببر با خودت یا با گوشی یا بچت مشغول باش.

ببینم برای همه میدن بجز شما؟پذیرایی؟

وقتی میرم انگار ک ن انگار ی ادمی وارد خونشون شده حای بعضی  وقتا ج سلامم نمیدن میذن همشون تو ی اتاق دیگ منم تنها تو حال میشینم شوهرمم تا میره اونجا بهم اهميت نمیده

وقتی میرم انگار ک ن انگار ی ادمی وارد خونشون شده حای بعضی  وقتا ج سلامم نمیدن میذن همشون تو ی ا ...

وا عجب بیشعورایی ان.

ببین وقتی این شرایط پیش اومد.به شوهرت اس بده بگو همشون رفتن اتاق تنها موندم.منم نگفتن برم.

چیکار کنیم؟

اگر گفت نمیدونم یا ...

بگو منم میرم اتاق دیگه استراحت کنم یکم.برو یه اتاق دیگه بخواب یکم.یا کتاب بخون.یا بزن تی وی فیلم ببین.

اره همه رو پذیرایی میکنن جز من 

اونوخت به شوهرت پیام بده.اصلا اصلا رودر رو و شفاهی گله نکن.بگو از من پزیرایی نکردن.میزاری بخورم قاقالیلی های تو رو😉؟بشین پیش شوهرت هر چی اون بر داشته تو بخور.

بزار حرص بخورن.

ترجیحا تو راه بهش بگو از من که پزیرایی نمیکنن لاقل تو بهم بری.

تو برام میوه بردار.تو برام چایی بردار.

اونموقع کفری میشن بخدا