2777
2789
عنوان

لیفت شقیقه

9657 بازدید | 19 پست

وای من چقدر این عملو دوس دارم

چطوریه خوبه بنظرتون

منم میخوام انجام بدم

دعا کنید برام موافقت کنه 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

منم فردا میخوام ناخن بکارم 

خیلی دوست میداااارم😍😍

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب همه صورت ک نمیاد...

من مطمئنم به من میاد خیلی خوبه

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
منم فردا میخوام ناخن بکارم  خیلی دوست میداااارم😍😍

خوبه مبارکه

منم فردا میرم ابروهامو بردارم و یه قسمت موهامو دودی کنم 😍😍😍

خوبه مبارکه منم فردا میرم ابروهامو بردارم و یه قسمت موهامو دودی کنم 😍😍😍

بسلامتیییی

یه سوال 

من مژه هام خیلی بلنده به طوری که ریمل میزنم همه میگن مژه کاشتی 

حالا من میخوام واقعی بکارم

نمیدونم لیفت کنم یا بکارم

مژه بکاری خیلی ریزش پیدا میکنه؟؟ بجاش در میاد؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اره  انجامش میدی؟

فعلا که نه نمیزاره شوهرم .تازه دماغمو عمل کردم باید یکمی بگذره 😄 ولی خیلی دلم میخاد خیلی خوب میشه چشمو ابرو مخصوصا چروکای زیر چشم برطرف میشه عالیه 

بسلامتیییی یه سوال  من مژه هام خیلی بلنده به طوری که ریمل میزنم همه میگن مژه کاشتی  حال ...

عع عع اصلا ها نکار میریزه همش اصلا دست نزن

اگه خوبه چرا میخوای خرابش کنی

لیفت شقیقه میخوای انجام بدی؟ 

عع عع اصلا ها نکار میریزه همش اصلا دست نزن اگه خوبه چرا میخوای خرابش کنی لیفت شقیقه میخوای انجام ب ...

نه لیفت و لمینت مژه

اخه بدم میاد ریمل میزنم

دوستم کاشته خیلی راضیه میگه مژه بریزه جاش درمیاد

فعلا که نه نمیزاره شوهرم .تازه دماغمو عمل کردم باید یکمی بگذره 😄 ولی خیلی دلم میخاد خیلی خوب میشه چ ...

اهان امیدوارم بتونی اونم عمل کنی

منم ک مامان بابام عمرا بزارن و هزینه کنن واس این چیزا

امیدم مونده به نامزد ایندم

امیدوارم ک مخالفت نمیکنه 😭

نه لیفت و لمینت مژه اخه بدم میاد ریمل میزنم دوستم کاشته خیلی راضیه میگه مژه بریزه جاش درمیاد

فهمیدم 

کاشت مژه ضرره مژه های خودتو میریزه و در نمیاد دوستت چرت گفته حتما مال خودش ریخته میخواد مال توهم بریره چسبی ک برا کاشت استفاده میکنن حتی ممکن سرطان بیاره مژه دیگه چیه حتی بعضی ارایشگرا از چسب چوب استفاده میکنن منم دو ماه پیش فکرش بودم بعد دیگه از فکرش با این دلایل در اومدم

ولی فر مژه یا همون لمینت ضرر انچنانی نداره مژه های خودته فقط فر میکنه این خوبه اینو انجام بده اونا اصلا