افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوبه مبارکه منم فردا میرم ابروهامو بردارم و یه قسمت موهامو دودی کنم 😍😍😍
بسلامتیییی
یه سوال
من مژه هام خیلی بلنده به طوری که ریمل میزنم همه میگن مژه کاشتی
حالا من میخوام واقعی بکارم
نمیدونم لیفت کنم یا بکارم
مژه بکاری خیلی ریزش پیدا میکنه؟؟ بجاش در میاد؟
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عع عع اصلا ها نکار میریزه همش اصلا دست نزن اگه خوبه چرا میخوای خرابش کنی لیفت شقیقه میخوای انجام ب ...
نه لیفت و لمینت مژه
اخه بدم میاد ریمل میزنم
دوستم کاشته خیلی راضیه میگه مژه بریزه جاش درمیاد
نه لیفت و لمینت مژه اخه بدم میاد ریمل میزنم دوستم کاشته خیلی راضیه میگه مژه بریزه جاش درمیاد
فهمیدم
کاشت مژه ضرره مژه های خودتو میریزه و در نمیاد دوستت چرت گفته حتما مال خودش ریخته میخواد مال توهم بریره چسبی ک برا کاشت استفاده میکنن حتی ممکن سرطان بیاره مژه دیگه چیه حتی بعضی ارایشگرا از چسب چوب استفاده میکنن منم دو ماه پیش فکرش بودم بعد دیگه از فکرش با این دلایل در اومدم
ولی فر مژه یا همون لمینت ضرر انچنانی نداره مژه های خودته فقط فر میکنه این خوبه اینو انجام بده اونا اصلا
منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔