2777
2789
عنوان

افتادگی پلک

33524 بازدید | 26 پست

کیا افتادگی پلکشونو درست کردن؟ با جراحی یا لیفت یا هر چیز دیگه و راضی بودن..لطفا اسم دکترتونو هم بگید..من تهرانم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب میده ؟  رو چشم میزاری ؟

هرروز میذاشتم 

قرص ویتامین ای هم میخوردم 

اره خداروشکر بعداز یه ماه هم پلک هم افتادگی صورتم خوب شد

یاد گرفتم به هرکسی خوبی نکنم .. تمام دنیام همسرمه و دخترم و نی نی تو راهیم 😍😍😍😍
هرروز میذاشتم  قرص ویتامین ای هم میخوردم  اره خداروشکر بعداز یه ماه هم پلک هم افتا ...

چه مدت میذاشتی روی پلکت و بعد میشستی؟ برای افتادگی چانه هم خوبه؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
هرروز میذاشتم  قرص ویتامین ای هم میخوردم  اره خداروشکر بعداز یه ماه هم پلک هم افتا ...

پس منم انجام بدم 

اخه من کلا از مجردی تا قبل بارداری 58بودم نسبت به قدم 

که بلنده اندامم خوب بود 

توی بارداری 25کیلو اضافه کردم 

حالا که دخترم یکسالشه 21کیلو کم کردم صورتم افتاده نسبت به سنم توقع افتادگی صورت ندارم 

اعصابم خورده 

پس از همین دوتا استفاده میکنم مرسی گلم

ویتامین ای چند روز یکبار میخوردی؟

چه مدت میذاشتی روی پلکت و بعد میشستی؟ برای افتادگی چانه هم خوبه؟

بیست دقیقه 

بزن خوب کف کنه بعد بزار کلا سفیده تخم مرغ معجزه میکنه 

برا بستن منافذهم توش ابلیمو بریز

میشه لطفا بگی قرص Eرا چطور مصرف کردی و برای چند وقت ؟؟؟وسفیده را چطور و برای جند وقت استفاده کردی؟؟؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

پس منم انجام بدم  اخه من کلا از مجردی تا قبل بارداری 58بودم نسبت به قدم  که بلنده اندامم ...

اره عزیزم 

شبا قبل از خواب صورتتو ماساژ بده با روغن زیتون اصل یا روغن هسته انگور 

به سمت بالا ماساژ بده 

یخ درمانی هم پوست صورتو سفت سفت میکنه

اب سیب زمینی رو بگیر با اب خیار 

بزار تو قالب یخ

هرروز میزدم 

من ازترس صورتم کلی انجام دادم تا از قبل از افتادگی هم بهتر شد

بیست دقیقه  بزن خوب کف کنه بعد بزار کلا سفیده تخم مرغ معجزه میکنه  برا بستن منا ...

پوست صورت را خشک نمیکنه ؟؟؟تا چند وقت استفاده کردی ؟؟؟  و اگر توش آبلیمو بریزیم اثر دهیش ب ای لیفت کم نمیشه و یا از بین نمیره ؟؟؟

این کاربری متعلق به دونفر است .

میشه لطفا بگی قرص Eرا چطور مصرف کردی و برای چند وقت ؟؟؟وسفیده را چطور و برای جند وقت استفاده کردی؟؟؟

کلا تو یه ماه صورتم خوب شد 

یه شب درمیون به مدت یه ماه قرص میخوردم 

قبل از خواب صورتمو با روغن زیتون اصل ماساژ میدادم به سمت بالا