2777
2789
عنوان

کارهای مامانم دیوونم میکنه

214 بازدید | 4 پست

یه فامیلی داریم من از بچگی نمیدونم چرا  از این بدم میومد سال پیش واسه پول بابام ازم خواستگاری کرد منم به خانوادم گفتم بمیرم باهاش ازدواج نمیکنم اما مامانم اینا جواب ندادن به اینا یعنی نه گفتن نه نه بله حالا هی میرن خونه اینا منم مجبور میکنه برم این یارو هم فک میکنه شوهرم از اول تا آخر زل میزنه بهم در حدی که حالم بد میشه خودم رو پشت این و اون قایم میکنم یا بیرون میریم همش چکم میکنه یا گوشیم رو به بهانه رفتن تو مسیر از بالا نگاه میکنه چیکار میکنم .خیلی خودمو کنترل میکنم بهش چیزی نام چیکار کنم

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

مشکل خانوادتونه

اون آقا مشکلش رو شما نمیتونید حل کنید

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی گوشیتو از دستت میگیره؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.