2777
2789
عنوان

بقایا

| مشاهده متن کامل بحث + 14908 بازدید | 298 پست
منم وقتی اول رفتم حموم دو تا کیسه کوچولو که پر آب بود دفع کردم فک کردم هموناست. ولی بعدش که گرمی خور ...

چرا دوتا مگه دوقلو بود ؟

آره چون منم امروز پله بالا و پایین کردم اومدم خونه خونریزی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها یعنی جفت نداشتیم؟ ولی میگم مال اونی که افتاد شاید پنج سانت بود

من فکر میکردم داریم بعد گفتم یه چیزی که نخ بهش آویزان بود انگار جفت بود گفت تو هفته ی پایین که شما جفت ندارید

چرا دوتا مگه دوقلو بود ؟ آره چون منم امروز پله بالا و پایین کردم اومدم خونه خونریزی کردم

نمیدونم. ببین ساک نبود چون جنینی که من دفع کردم پنج سانت بود تقریبا ولی اون حبابا نهایتا یک و نیم سانت بودن.

شما بارداری اولتون بود؟ مال من اولی بود که بعد هشت ماه باردار شدم. البته pco هستم با دارو های تحریک تخمک گداری باردار شدم. احتمال داره تخمکم مشکل داشته. ایندفعه سعی میکنم بدون دارو باردار بشم ولی خیلی میترسم یه جورایی دیگه از بچه دار شدم زده شدم

نه فقط جنین رو. اینجا آزمایشگاه پاتولوزی خوب نداره. گفتم شاید دکترم بگه ببر آزمایشگاه

شاید بگند 

من یه روز بیمارستان بودم یه خانمه سقط کرده بود ،پرستاره گفت لخته هارو جمع کن بدیم آزمایش 

اما تو اینترنت خوندم نوشته بودن سقط اول رو آزمایش نمیکنند

شما بارداری اولتون بود؟ مال من اولی بود که بعد هشت ماه باردار شدم. البته pco هستم با دارو های تحریک ...

بله منم بارداری اولم بود 

منم دیگه از بارداری میترسم یه جورایی اما خوب حتما صلاحمون بوده ،نمیدونم میگند اگه بچه ناسالم بوده باشه خودش میفته 

وخیلی ها مثل ما بودند اما الان باز حامله اند و بچه هاشون سالم 

بله منم بارداری اولم بود  منم دیگه از بارداری میترسم یه جورایی اما خوب حتما صلاحمون بوده ،نمید ...

هر چی خدا بخواد عزیزم. آره تو فامیلامون زیاد بوده بارداری اودلشون سقط شده و الان دو سه تا بچه دارن. خدابزرگه. 

هر چی خدا بخواد عزیزم. آره تو فامیلامون زیاد بوده بارداری اودلشون سقط شده و الان دو سه تا بچه دارن. ...

ببخشید شما متوجه دفع ساک شدید ؟

الان دیگه خونریزی تون بند اومد ؟

من دیشب خونریزی داشتم اما صبح زعفران خوردم نیومد چیزی 

ببخشید شما متوجه دفع ساک شدید ؟ الان دیگه خونریزی تون بند اومد ؟ من دیشب خونریزی داشتم اما صبح زعف ...

دفع سا‌ک رو دقیق نمیدونم اما جنین و اگه وجود داشته باشه جفت رو مطمئنم نه خونریزی دارم هنوز کمه اما همراه لخته س.سهی کن پیاده روی سبک داشته باشی من شروع کردم به پیاده روی.

دفع سا‌ک رو دقیق نمیدونم اما جنین و اگه وجود داشته باشه جفت رو مطمئنم نه خونریزی دارم هنوز کمه اما ه ...

من لخته ندارم 

منم دارم هنوز 

شما روز چندمتونه؟

من امروز دهم بود رفتم غسل کردم