2777
2789
عنوان

خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 58 پست
سر همی جوراب دار یا بی جوراب ؟

هر دو من سایز بزرگ گرفتم دو تا کوچیک 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیشه شیر پستونک دندونگیر اینا چی ؟

آفرین آره یه سایز کوچیک بدون دسته شیشه خریدم برای مثلا نبات داغ ...یه دونه متوسط دسته دار...یه دونه شیشه بزرگ ....

پستونک ...دندان گیر ...جا پستونکی گرفتم 

همین جور بپرس یادم بیاد 😀

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
آفرین آره یه سایز کوچیک بدون دسته شیشه خریدم برای مثلا نبات داغ ...یه دونه متوسط دسته دار...یه دونه ...

کاپشن شلوار چی ؟

قاشق حرارتی 

جغجغه

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
آفرین آره یه سایز کوچیک بدون دسته شیشه خریدم برای مثلا نبات داغ ...یه دونه متوسط دسته دار...یه دونه ...

از اون لباس تو خونه ای های ارزونش چی. زیر دکمه ای سفیداش 

الان نمیدونم با دو تومن بتونی همه رو بخری چون دیدم گرون شدن ...مثلا کیسه آب گرم کوچیک 7000 گرفتم آلان شده 8500فکر کنم ...من یه بزرگ دو تا کوچیک گرفتم برا خواهرام ...دو دست توپ خریدم برا خواهرام 50 تایش 12 تومن بود ....خیلی کهنه و شورت گره ای گرفتم به امید خریدن مینی واش اما گیرم نیمد منتظرم بیارن سفارش میدم ...دو بار سفارش دادم 28*2=56 تومن هزینه ارسال شد 

کاپشن شلوار چی ؟  قاشق حرارتی  جغجغه

نه دیگه سایز بزرگ نخریدم نمیخرم اسباب بازی شوهرم خودش کمی خریده بود 

از اون لباس تو خونه ای های ارزونش چی. زیر دکمه ای سفیداش 

تک خریدم گل گلی زیر دکمه شلوار و آستین کوتاه اما یکی دوتا 

فلاکس

اره48 خریدم اما پشیمون شدم مشکی فقط داشت شوهرم گفت بزا بچه خودش میخره این باشه برا تو ماشین 

محافظحمام تب سنج دماسنج 

محافظ چون حساسیت ممکنه داشته باشه  یه بسته خریدم ....اما  بقیش نه 

ممنون ک وقت گذاشتی  

خواهش عزیزم ...واقعا خوب بودن من راضی ام ...شما زود خرید کن تموم شه بره واقعا خودت درگیر نکن ...من همش کارتن کردم گذاشتم انبار تا یکماه نیم دیگه 

موفق باشی شب بخیر 

خواهش عزیزم ...واقعا خوب بودن من راضی ام ...شما زود خرید کن تموم شه بره واقعا خودت درگیر نکن ...من ه ...

ان شاالله ب دل خوش خریداتو استفاده کنی 

زایمان خوب و راحتی داشته باشی 

بازم ممنون شبت بخیر خشونه