2777
2789
عنوان

خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 58 پست
وای خدا کنه .....من که دو تا مغازه برم کافیه فقط دوست دارم خودم برم نمیدونم چه مرگی گرفته منو اینترن ...

وسایل بهداشتیشو بگو یکی برات بخره من فیروز گرفتم. وسایل حمامم همینطور. می مونه لباس که خودت آخرای بارداریت میتونی بخری.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
سیسمونی منو که خانواده ام خریدن آوردن یه نظرم نخواستم خانواده شوهرم هم باز خودشون خریدن البته من مرا ...

نمیشه عزیزم مامان من به زور برام یه نهار شام درست میکنه همین که خونشونم خداروشکر میکنم ...دیسک کمر گردن داره به هیچ عنوان بیرون نمیره در ضمن سلیقه من مامانم بهم نمیخوره اصلا بلد نیس همیشه لباس ما براش می خریم ...کلا شرایط من فرق داره باید تا زایمان پیش مامانم بمونم چون شوهرم نیست بعدم تخت کمد سفارش بدم بعدا که رفتم خونه خودم ....فقط گیر این لباس اینام که لازممه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا تا اخر استراحت مطلق نیستی نترس ان شالله به خیر و خوشی زایمان کنی

مرسی عزیز دلم امید خدا 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
وسایل بهداشتیشو بگو یکی برات بخره من فیروز گرفتم. وسایل حمامم همینطور. می مونه لباس که خودت آخرای با ...

خوب عزیزم اگه بتونم برم یه مغازه که همه چی یکجا میتونم بخرم 

خوب عزیزم اگه بتونم برم یه مغازه که همه چی یکجا میتونم بخرم 

آره درست میگی. کاش پیشت بودم میرفتم مغازه عکس برات میفرستادم تو انتخاب میکردی میخریدم. انقدر حوصله م زیاده برا این چیزا.😍😍

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
آره درست میگی. کاش پیشت بودم میرفتم مغازه عکس برات میفرستادم تو انتخاب میکردی میخریدم. انقدر حوصله م ...

عزیز دلمممم😘😘😘

آره کاش یه دوست خوب خوش سلیقه داشتم مث شما 

حالا به شوهرم گفتم فرصت بده تا ببینم دکترم چی میگه سوم اردیبهشت نوبتمه شاید گفت دیدی،مطلق نیسی برو خرید امید خدا 

سلام خوبین

سلام ...داشتم دنبال فاکتور تو تاپیک ها می گشتم نمیدونم کدوم تاپیک گذاشتم 

پتو دور پیچ.... پتو نرمینه زیپ دکمه خور ...حوله و لیف ...

لباس 19 تیکه دو دست کامل کیفیت عالی ....

سرویس وان 9 تیکه حمام ...ست ناخنگیر.قیچی .سوهان....

سرهمی زیاد گرفتم سایز 1.2.3  ....پویت حمام .....

لباس و شلوار تک ..... پاپوش زمستونی .تابستونی.... 

سرویس4تیکه  کالسکه.کریر.ساک.روروئک دلیجان....

گهواره تاشو ....سرویس ارکوپال.....قاشق.چنگال.کارد....

خیلی فکر میکنم یادم نمیاد دیگه چی بود 🤔🤔🤔🤔

لباس 19 تیکه مارکش چی بود یادته ؟

نه اما گفتم با کیفیت ترین خودش کدش فرستاد ....یکی قرمز صورتی گرفتم ...یکی سفید