2777
2789
عنوان

حرکت جنین

344 بازدید | 27 پست

سلام خانوما 

من باردارم شونزده هفته چهار روزمه

گاهی یه نبضای خیلی ریز زیر شکمم حس میکنم که دو روز پیش دکتر گفت احتمالا رگای شکمه حرکات واضح هفته بیست به بعده

ولی من وقتی یه چیز تقریبا شیرین میخورم بعد یه ربع اون نبض دو یا سه بار با فاصله دو سه دقیقه میزنه 

انروز پرتقال خوردم بعد یه ربع پایین شکمم هز چهار پنج دقیقه سه بار نبض زد با توجه به تجربتون این حرکت جنینه یا رگای شکمی؟چون خیلی خیلی کم در طول روز پیش میاد گاهی یه روز درمیون یا دو روز در میون حس میکنم

خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکت‌جنین نیس گلم

بعضی اوقاتم انقباضات رحمه شبیه نبض احساس میکنی

اما همش طبیعیه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه اصلا زود نیست. جاری من از ۱۵ هفته حرکات رو حس میکرد.‌من از هفته ۲۲ حس کردم با اینکه لاغرم و اصلا ...

م یدفعه چهارده هفته قشنگ حس لغزیدن ماهی داشتم فقط یبار دیگه تکرار نشد تا الان که یکم نبصه

خدایا شکرت😍