2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست
من از هفته ۱۷ حس کردم حرکتاشو از اولم واضح بود  جفتمم خلفیه  احتمالا توام تا چند روز دیگ ...

دیگه خودمو آماده کردم تا هفته بیست ولی هرچی زودتر تکون بخوره خیلی بهتره حس خوبش زود میاد سراغ ادم😍

خدایا شکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم جواب دادی😍😘خدا هروتا نی نیتو واست نگه داره عزیزم

فدای مهربونیات.خدا نی نی شمارم حفظ کنه😍😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دیگه خودمو آماده کردم تا هفته بیست ولی هرچی زودتر تکون بخوره خیلی بهتره حس خوبش زود میاد سراغ ادم😍

آره همینطوره منم دفه اول ک حسش کردم داشتم بال در میاوردم از ذوق خیلی حس خوبیه

من از هفته 14 حس کردم حالا نمیدونم نبض بود یا  نی نی .ولی رفته رفته واضح تر شد.الانم که هفته 31 هستم بعضی وقتا یجوری تکون میخوره که میترسم.کلا حس خوبیه.دراز میکشم ولباسم رو میکشم بالا تا حرکتشو بهتر ببینم.

😍😍😍دلتون چطور ضعف نمیره؟

به زودی تجربش میکنی. فکر کن ده دقیقه همه ش سکسکه میزنه. اون موقع به نی نی میگم سکسکه هاتو بخورم😂😂😂

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ