2789

خب پول ندارن مردم به نون شب شون محتاجن

اونوقت میگی از اجیل نزنن دیگه!!!

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما چند ماه قبل عید خریدیم،مناسب هم دراومد پسته کیلویی 130، بادوم هندی 160 و... دم عیدی که دوبرابر شد ...

نه اتفاقن ما با اینکه توان خریدشو داشتیم و هر سالم بهترین اجیلو میخریم،امسال تحریم کردیم! حتی مادرشوهر و خاله شوهرم که خیلی اینچیزا براشون مهمه مجاب شدن نخرن، و صد البته هر جا رفتیم لب نزدیم! 

ما تو اقوام چن نفر خریده بودن اما اکثرن که متمول هم هستن نخریدن،که نشونه خساست نیس اصلن...

ما فقط ۳۰۰ پول شیرینی و شکلات  و میوه دادیم،قطعن برای ۳۰۰ اجیل هم نمی موندیم...اما خاستیم نشون بدیم اگه بخایم میتونیم نخریم و سنت شکنی کنیم، دید و بازدید این همه ابعاد دیگه داره حالا یه اجیل کم و زیاد چی میشه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
نه اتفاقن ما با اینکه توان خریدشو داشتیم و هر سالم بهترین اجیلو میخریم،امسال تحریم کردیم! حتی مادرشو ...

والا ما دی ماه گرفتیم با قیمت هایی که گفتم 600 هزار تومن شد، دم عیدی قطعا بالای یه میلیون میشد! 

واسه شب یلدا هم دوماه قبلش گرفته بودیم... 

مگه آجیل فروشی از درخت میچینه در دم میده دستت!؟ 

جای خشک و خنک میذاری هیچی نمیشه... 

همین حمله کردن مردم دم عید باعث شده فک کنن دارن طلا میفروشن!  که امسال واسه گرونی یا هرچی خداروشکر خلوت بود دم عید. 

در کل هم ما خودمون مصرف آجیلمون بالاس تو زمستون، مناسبتی نمیخریم که بشیم عامل گرونی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
والا ما دی ماه گرفتیم با قیمت هایی که گفتم 600 هزار تومن شد، دم عیدی قطعا بالای یه میلیون میشد!  ...

خب ما مهمون زیاد نداریم که بشه یک میلیون! دو سه کیلو کافیه برامون.همونم هر سال دم عید میخریدیم.اما امسال کلن هر دلال سودجویی تا میتونه میتازونه و از آب گل آلود ماهی میگیره

خب ما مهمون زیاد نداریم که بشه یک میلیون! دو سه کیلو کافیه برامون.همونم هر سال دم عید میخریدیم.اما ا ...

ما هم کوچیکتریم مهمون نداشتیم زیاد، 4جعبه میوه گرفتیم 3جعبش مونده باید بدیم به کسی! 

اما آجیل میگم خودمون مصرف داریم فقط مناسبتی نمیخریم، چون خودم وجترین هستم گوشت نمیخورم... اینم نخورم میمیرم😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ما هم کوچیکتریم مهمون نداشتیم زیاد، 4جعبه میوه گرفتیم 3جعبش مونده باید بدیم به کسی!  اما آجیل ...

من اهلش نیستم اصن😶 فقط در حد چن تا پسته میخورم اونم خونه خودم😶 برا بچه هامم تفریحی میخریم گاه و بی گاه