2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

96 بازدید | 13 پست

روز تولدتون چه جوری میگذره؟

همسرتون براتون تولد یا جشن کوچیک میگیره؟

خودتون کار خاصی میکنید؟

امسال چهارمین سالیه که ازدواج کردم و تا حالا چیز خاص و اتفاق جالبی واسه تولدم نیوفتاده... کادو داده ها ولی خودم رفتم واسه انتخابش... میخواستم راجب این روز که به نظر مهمه واسه همه بدونم برا شما چطوره؟

امیدی هست چون خدایی هست  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تولدت مبارک. خدا عمر با عزت بهت بده؛ صد ساله شی.

ما از تو هم بدتریم حداقل یه کادو میری انتخاب میکنی میگیره برات ما همونم نداریم.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
تولدت مبارک. خدا عمر با عزت بهت بده؛ صد ساله شی. ما از تو هم بدتریم حداقل یه کادو میری انتخاب میکنی ...

مچکرم عزیزدلم ...خیلی وقت بود این همه تبریک نشنیده بودم 

ممنون دوست خوبم ...انشاالله کادوهای رنگارنگ و قشنگی از امسال میگیری 

امیدی هست چون خدایی هست  

سعی کن از همه چیز لذت ببری و توقعتو کم کنی تا بهت خوش بگذره؛  هر جوری پیش بره تویی که تعیین میکنی بهت خوش بگذره یا نه با فکر مثبتت بهت خوش بگذره روز تولدت یا بدترین روز زندگیت بشه با افکار منفی یا ....

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
سعی کن از همه چیز لذت ببری و توقعتو کم کنی تا بهت خوش بگذره؛  هر جوری پیش بره تویی که تعیین میک ...

بله واقعا اینطوره...سعی میکنم بهترین روزم باشه.

امیدی هست چون خدایی هست  
مچکرم عزیزدلم ...خیلی وقت بود این همه تبریک نشنیده بودم  ممنون دوست خوبم ...انشاالله کادوهای ر ...

♥ممنونم♥

هم چنین برا شما انشالله امروز یکی از بهترین روزای زندگیت بشه برات و بهترین هدیه تولدت رو از خدا بگیری.