2777
2789
عنوان

جنسيت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 104 پست
 نمیدونم ان تی ندادی هنوز اگه تو ان تی ضربان بالای ۱۶۰ بود ۹۵ درصد پسره شک نکن

نه ۲۰ این ماه وقت غربالگریمه جنسیت مشخص میشه؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۲۰ این ماه وقت غربالگریمه جنسیت مشخص میشه؟

پسر باشه آره ولی دخترو دیرتر تشخیص میدن

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
خوب درسته منم زدم برا خودم درست بود ...من سه ماهه اول فقط لاغر و لاغر تر میشدم وزن کم میکردم خوراکمم ...

منم لاغر تر شدم اما اشتهام کمه زود سیر میشم زودم گشنه درحالیکه قبلنا خیلی خوش غذا بودم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

پسر دیگه ...قلبش تند تر میزنه حتی در مقایسه با زن ومردم همینطوزه قلب مردا تند تر میزنه

ضربان قلبش بالا نيست ١١٩ هست

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
منم همینجور بودم

حالا ۲۰ این ماه میام میگم بهت جنسیت نی نیمو  

ضربان قلبش بالا نيست ١١٩ هست

نمیدونم دیگه اون موقع ک من میرفتم سونو اینا این چیزا نبود ک خخخخخ ی غربالگری دو مرحله ای بود ک اونم همش خارجی بلغور کرده بودن  ادم سر درنمیورد سال ۹۲ بوده من رفتم سونو 😁

باشه حتما بیا بگوووو 😁😁😁درخواست دوستی میدم داشته باشم خبر بده 😂

باشه  

نمیدونم دیگه اون موقع ک من میرفتم سونو اینا این چیزا نبود ک خخخخخ ی غربالگری دو مرحله ای بود ک اونم ...

خخخخخ

حالا واقعا سه قلو داري؟؟؟

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
اره دروغم چیه 😂😂😂

واي ماشااله خدا حفظشون كنه😍😍😍

انشااله زير سايه پدرو مادر بزرگ شن☺️☺️☺️

نگفتم دروغ ميگي كه گفتم شايد همين جوري اسمتو گذاشتي يا اينكه سه قلو دوست داري

من ني ني ندارم دعا كن خدا به منم سه تا نيني سالمو صالح بده