2777
2789
عنوان

جنسيت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 104 پست
اگه ان تی وواضح هس بزار بگم

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

واي ماشااله خدا حفظشون كنه😍😍😍 انشااله زير سايه پدرو مادر بزرگ شن☺️☺️☺️ نگفتم دروغ ميگي كه گفتم ...

ممنون گلم انشالله روزی خودت شه ...ایشاله خدا ی سه قلوی صحیح و سالم و صالح ب تو هم عطا کنه 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم انشالله روزی خودت شه ...ایشاله خدا ی سه قلوی صحیح و سالم و صالح ب تو هم عطا کنه 😍😍😍😍😍

مرسي عزيزم

بازم خدا بهت ببخشتشون

ماشااله

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
ممنون عزیز دلم انشالله مثل همینا نصیب خودت شه مطمئنم مثه من سر ب بیابون میزاری بخدا 😂😂😂😂

نه اينقد انتظار كشيدم كه ده تا هم باشن تحمل ميكنم

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
نه اينقد انتظار كشيدم كه ده تا هم باشن تحمل ميكنم

فک میکنی خخخخخ انشالله صاحب بچه شدی میبینی ک اونقدام پر تحل نیستی 😂😂😂😂منم از این چیزا زیاد میگفتم خخخ ک خسته نمیشم از پا در نمیام پوستم کنره شد بخدا

اره دروغم چیه 😂😂😂

ای جانم چه نازن😘😘😘ینی میشه پسرمنم اینقدبزرگ شه وخستگی این روزا ازتنم بره

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
جنسیتو بهت نگفتن؟زیادواضح نیس اماانگارپسره😍

گفت چیزی نمیبینم،،از کجا میگی؟

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

البته فكرشو كه ميكنم دو تا با همم سخته چه برسه به سه چهار تا و ده تا

اما سختياش ميره شيرينياش ميمونه 

برادرا پشت همن با هم خوبن برادر برادرو نگه ميداره كنارش

شما درمان كردي واسه ني ني دار شدن؟؟

گفت چیزی نمیبینم،،از کجا میگی؟

ازروشکل سرجنین،،،،یکم بدعکسه پسلمون ولی بیشتربه پسرمیخوره😊😊😊فقط سالم باشه انشالله

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ازروشکل سرجنین،،،،یکم بدعکسه پسلمون ولی بیشتربه پسرمیخوره😊😊😊فقط سالم باشه انشالله

ممنون دوستم😍😘

البته فكرشو كه ميكنم دو تا با همم سخته چه برسه به سه چهار تا و ده تا اما سختياش ميره شيرينياش ميمون ...

من نه ...ارثیه دوقلویی داشتیم دوسال بعد عروسیم باردار شدم .شوهرم واریکوسل داشت جراحی کرد خودمم عکس و ازمایش و اینا دادم سالم بودم  ی خورده وزن کم کردم باردار شدم  بعد ۶ ماه بعد عمل شوهرم