2777
2789
عنوان

جنسيت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 104 پست
کم کردن وزن. باعث دخترزایی میشه...طبق آمار زمان جنگ و قحطی تعداد دختران بیشتر از پسران بوده

دكتر بهش گفته باعث پسر زايي ميشه 

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس نی نیم بزارم بلدین بگین

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

ضربان قلب پسر از دختر بالاتره 

من بتام تو ۶ هفتگی ۴۴۸۵۲ بود دکتر جان جنسیت  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اخه اصلش اينه ميگن سمت راست پسره سمت چپ دختر ولي واسه من برعكس شد كل حرفم اينه كه از روي علائم نميشه ...

اره هر دو تاش علائم مشترك دارن

انشااله سالم باشه اكا چون دختر داره دوست داشت پسر شه

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛

آره این واقعا حقیقته

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
من بتام تو ۶ هفتگی ۴۴۸۵۲ بود دکتر جان جنسیت    

من شش هفته و چهار روز ۳۹۶۸۰

دخمل دارم

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
من از تیتر سر در نمیارم گلم 😄😄😄جدول چینی تا حالا نگاه کردین جنسیت احتمالی چیه ؟

احتمالی پسر هس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اخر كدومش شد😅😅😅😅

من شش هفته و چهار روز ۳۹۶۸۰ دخمل دارم

پس منم دخمله یعنی؟؟

پس منم دخمله یعنی؟؟

نمیدونم

ان تی ندادی هنوز

اگه تو ان تی ضربان بالای ۱۶۰ بود ۹۵ درصد پسره شک نکن

واااا خبلیییی عجیبه

چي بگم 

اما لبنياتو واسش حذف كرده بود و بهش ويتامين داده بود