2777
2789
عنوان

جنسيت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 104 پست
منم مدام سردم بود خوشگل شدم ورم نكردم ترشي دوست داشتم جنين سمت راست بود زرنگ شدم همه گفتن پسره ولي د ...

تو عكس سونو سمت راست بود يا چپ؟؟

خدا حفظش كنه

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
منم مدام سردم بود خوشگل شدم ورم نكردم ترشي دوست داشتم جنين سمت راست بود زرنگ شدم همه گفتن پسره ولي د ...

ترشی میگن ب دختریه بیشتر

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حدس میزنم 😂😂😂😂علائمت خیلی ب پسر میخوره .انشاالله ک سالم باشه

مرسی عزیزم  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ترشی میگن ب دختریه بیشتر

ورمم نكردم الان ٦ماهمه بامجرديام فرقي نكردم همه ميگن خوشگل شدي درحالي كه ميگن مادر دختر زشت ميشه و تنبل اما من مدام دلم ميخواد كار كنم و خيلي فعال شدم

اخه به دو تاش ميخوره سردي و نيتر بالا دختر سمت چپ بودن لواشك پسر رژيم هم گرفته از روي جدول چيني ه ...

خوب اگه از رو جدول چینی پسره ...پسره دیگه .فرقی نداره که سالم باشع انشالله 

گفتم ک نشانه حتمی برای تعیین جنسیت وجود نداره و برای همه یکسان نیست 

من خودم ب شدت لرز میکردم .سه ماهه اول ترشی دوست داشتم حالت تهوع کم .عاااشق شیرینی بدون ویار ورم نشونه هام ب چی میخوره ؟

بچه ها ضربان قلبش ١١٩ بود

نصفي ميگن بالا دختره نصفي ميگن پايين دختره

اخر نفهميديم كدومش درسته

وزن فعلي74 وزن هدف ٥٥ قد ١٥٧  .من توي يه پاييز زيبا تصميم گرفتم يه اندام زيبا داشته باشم😍😍 .💛💛💛
خوب اگه از رو جدول چینی پسره ...پسره دیگه .فرقی نداره که سالم باشع انشالله  گفتم ک نشانه حتمی ...

پسر

ورمم نكردم الان ٦ماهمه بامجرديام فرقي نكردم همه ميگن خوشگل شدي درحالي كه ميگن مادر دختر زشت ميشه و ت ...

اره دقیق نیستن علامتا