2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگاه جنسیتی نیست که.اینجا یه سایت بارداریه و یه سری حرفای کاملا زنونه.مردا این جا چی کار دارن؟!!!

با کمال احترام اولا که من به خاطر رشتم با این سایت اشنا شدم و بعدشم بیشتر از اون چیزی که شما اطلاع داشته باشید و مفید باشید تونستم به دوستان جامعم کمک کنم پس بهتره تا کفش کسی رو نپوشیدید باهاش.....

خوشبحال شما همسر من ک کارش پنجشنبه جمعه نداره طفلک همش سرکاره تازه قراره امروز بره برا یه شغل دوم، د ...

ممنون از درک بالات خدا قوتش بده واقعا سخته حفظ حریم و ستون های خانواه تو این روزای جامعه ی ما

ممنون از درک بالات خدا قوتش بده واقعا سخته حفظ حریم و ستون های خانواه تو این روزای جامعه ی ما

مرسی از شما، ممنونم، منم سعی میکنم استرس خونه رو براش کم کنم البته گاهی بی درک میشم ولی سریع از دلش درمیارم ، واقعا شما راست میگید زندگی هایی رو دیدم ک میگم خدایا شکرت بابت این زندگی و همسر

با کمال احترام اولا که من به خاطر رشتم با این سایت اشنا شدم و بعدشم بیشتر از اون چیزی که شما اطلاع د ...

اولا اول درست صحبت کردن و ادب رو یاد بگیر.دوم از کجا می دونی من کیم و چه کاره ام و از شما مفید تر نباشم و حرف آخر این که این جا یه سایت زنونه هست از ما گفتن.اینجا پذیرفته نیستی.ریپلای نکن چون ارزش خوندن نداره برام و نمی خوام.وقتم رو ب گذارم .

کوه هم بهمنش دامنمون و گرفت امسالا متاسفانه...... /// بیشتر فکر کن بازم هستا چیزی از قلم نیافتاده که ...

همه اتفاقا رو تجربه کردیم

فقط مونده زمین مستقیم دهن باز کنه ایرانو ببلعه😐

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

الان که عیده ولی بعد عید چهارشنبه ها خوبه .برای بچهای مدرسه ای که بعدش دو روز تعطیلن . پنجشنبه هم رو ...

بله روز اول تعطیلات قشنگه ولی روزای آخره که میگیم مکن ای صبح طلوع :)

بله روز اول تعطیلات قشنگه ولی روزای آخره که میگیم مکن ای صبح طلوع :)

بله واقعا . مثل سیزده بدر که برای همه قشنگه و تفریح ولی من دوران مدرسه متنفر بودم ازش

لطفا لایک نکنین مرسی💝
بله واقعا . مثل سیزده بدر که برای همه قشنگه و تفریح ولی من دوران مدرسه متنفر بودم ازش

خخخ بله دیگه دقیقا روزای خوب و بد برای هرکس متناسب با موقعیتشون خوب و بدش معنا میشه

همه اتفاقا رو تجربه کردیم فقط مونده زمین مستقیم دهن باز کنه ایرانو ببلعه😐

نه حتما امسال جور دیگه رقم میخوره امید که میتونیم داشته باشیم با توجه به اینکه خطر قحطی هم هست :)

نه حتما امسال جور دیگه رقم میخوره امید که میتونیم داشته باشیم با توجه به اینکه خطر قحطی هم هست :)

خب پس از گشنگی میمیریم😐

دیشب خواب دیدین شما 🤔 بلاخره چند  گاو لاغر چندگاو چاق خورد 😐اصن گاو چاق گاو لاغر خورد

یا گاو لاغر گاو چاق و خورد

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی