2777
2789
با هاش کنار بیا خوبه چشم هارو باید شست

حق باتو 

نميشه كاريش كرد

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جامعه رو که کردین مال خودتون همه چی واس شماس یه سایتم نمیشه خانوما باشیم جامعه ایران رسما مرد سالار ...

این موضوع  درباره ی نحوه ی مدیریت جامعه متاسفانه از دست من کاری بر نمیاد و.... اما باید بگم بعید میدونم حضور من اینجا باعث ناراحتی و کدورت خاطر کسی شده باشه...

یکم زود نیست برا قضاوتش 328 روز دیگه مونده ها

327 روز البته😐سالی ک نکوست از بهارش پیداس

دوستش دارم حتی به غلط💝A🎀  اونجا که نزار قربانی میگه تو را میخواهمت تا نهایت ویرانی ؟ کاش بدونی من با عشق تو هر لحظه در نهایت ویرانی ام ❤️میدونی شاعر در وصف این چش درشت سبزه بانمک چی میگه؟😌میگه که یارِ مو خیلی جونِن کمرباریک و سبزَه چشمونش چشمِ آهو قرص کامل ماه چهارده🙂‍↔️یک عدد قدبلندکوشولوی کاملا بغلی🥹آقا درخواست می دید پیام میذارید من قبول کنم؟  خُلَم من بیام با توی هَوَل 🥹وقتی فقط  اون چشای بادومی عشقم🤤 به کل زندگیت می ارزه😌😜یه تار موهاش و به توی هَوَل که سهله به کل دنیا نمی دمممم🥲🌌 امضا بر حسب واقعیت 🥰😂 https://abzarek.ir/service-p/msg/2330230   

بیشتر ببینید
شاید از شانس بهار ته مونده ی سال گذشته بوده بادش فروردین رو گرفته :(

😐شاید

دوستش دارم حتی به غلط💝A🎀  اونجا که نزار قربانی میگه تو را میخواهمت تا نهایت ویرانی ؟ کاش بدونی من با عشق تو هر لحظه در نهایت ویرانی ام ❤️میدونی شاعر در وصف این چش درشت سبزه بانمک چی میگه؟😌میگه که یارِ مو خیلی جونِن کمرباریک و سبزَه چشمونش چشمِ آهو قرص کامل ماه چهارده🙂‍↔️یک عدد قدبلندکوشولوی کاملا بغلی🥹آقا درخواست می دید پیام میذارید من قبول کنم؟  خُلَم من بیام با توی هَوَل 🥹وقتی فقط  اون چشای بادومی عشقم🤤 به کل زندگیت می ارزه😌😜یه تار موهاش و به توی هَوَل که سهله به کل دنیا نمی دمممم🥲🌌 امضا بر حسب واقعیت 🥰😂 https://abzarek.ir/service-p/msg/2330230   

بیشتر ببینید