2777
2789
عنوان

پسرم ۱۲ ماه و نیمشه ولی راه نمیره

355 بازدید | 35 پست

سلام دوستان..

پسرم ۱۲ ماه و نیمشه ولی راه نمیره البته با نگه داشتن ی دستش قشنگ راه میاد ولی خودش مسلط راه نمیره..

هنوز ی دونه دندون هم درنیاورده

نگرانم...

میشه برای آرامش روانم صلوات بفرستید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم۹ ماهگی دو تا دندون در آورد بعدش تا یک سال و ۴ ماهگی دندون در نیاورد.واسه راه افتادنم‌ مهم همینه که با کمک میتونه راه بره مستقل راه رفتنم به زودی یاد میگیره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نگران نباش دیر نکرده. پسرم ۱۳ ماهگی دندون در اورد. 

ولی بازم با دکتر مشورت کن

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 

هر بچه ای ی ندلیه یکی تو یازده ناهگی راه میره ولی دیرتر ب حرف میاد

دخترای من تو ۱۵ ماهگی راه رفتن کوچیکه زودتر ب حرف اومد هفت ماهگی دندون دراورد بزرگه تو نه ماهگی اینارو گفتم ک بدونی هر کی ی مدلیه پس نگران نباش

عزيزم نگران چي هستي ؟ دختر من هم دقيقا همسن پسر شما هست ٢٤ اسفند به دنيا اومده ، هنوز بدون كمك راه نميره و فقط دستش رو به وسايل ميگيره راه ميره ، بعضي وقتها هم مثل پنگوئن روي زانوهاش راه ميره دير نشده فعلا فرصت هست ، بچه هاي دخترخاله من فكر كنم ١٥ يا ١٦ ماهه بودن راه افتادن .

دندون هم دختر من فقط ٢ تا پايين داره كه اون هم تازه يك ماه هست در آورده .