2777
2789

آسون؟؟؟ سخت؟؟ متوسط؟؟ 

مجلسی و سنگین؟؟ معمولی تر؟؟ 

حاضری؟؟ غیر حاضری؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آسون؟؟؟ سخت؟؟ متوسط؟؟  مجلسی و سنگین؟؟ معمولی تر؟؟  حاضری؟؟ غیر حاضری؟؟

متوسط

مجلسي

غير حاضري وحاضري هم مهم نيس

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
متوسط مجلسي غير حاضري وحاضري هم مهم نيس

قورمه سبزی... قیمه بادمجون... زرشک پلو یا مرصع پلو با مرغ... زرشک پلو با مرغ ترش... باقالی پلو یا شوید پلو با گوشت یا ماهی یا مرغ... گردو... 

معمولی تر مثلا قیمه پلو و عدس پلو و سوپ کتلت و سوپ و سالاد الویه و سوپ و کشک بادمجون و یا ترکیب این حاضریا یکی دوتاش با هم. 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

ولی من واسه شام برنج دوس ندارم. سلیقه ایه

منم دوست ندارم خودمونباشیم اصلا شام نمیخوریم خییلی کم‌پیش میاد شام بخوریم اونم هوسونه ساندویچی چیزی ولی مهمون داشته باشیم دیگه برنج 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

دوست داشتی بیا تاپیک اخرم لیست یه سری غذا و دسر و سس گذاشتم تو پست اخر هر کدومو پسندیدی بگو واست بذارم. من ترایفل کاسترد رو به عنوان دسر پیشنهاد می دم. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
آره دیگه معمولا غذاهای ناهار پلوییه ولی شام نه

اگه مهموني شام هم باشه كه نميشه برنجي نباشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔