2777
2789
اره اصفهانم

کجای اصفهان؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ما 4 ساله که با هم نامزدیم ولی به خاطر فوت پدرش عقدمون عقب افتاد و بعد هم مشکلات دیگه. برای اولین با ...

ببین عزیزم من حرفاتو میفهمم چون نامزد دارم.دلیل نمیشع چون ۴سال نامزد بوده بگین جطور نفهمیدی ک مسئولیت پذیر نیس این اقا خیلیم مسئولیت پذیرممکنه باشع اما مقابل اتفاق الان بی مسئولیت هس چون ازروی اعتماد کمش میگه بچه مال من ممکنه نباشه و این بی مسئولیتیش هس ن چیز دیگ ای ک هیچ نگران نباش اگ بدنیاش بیاری آزمایش ثابت میکنه ک بچه خودش هس و نمیتونه اززیرش دربره...چطور ۴سال نامزدین؟من قراره ۳سال نامزد باشم الان ۶ماهش هنوز گذشته خسته شدم دیگ از نامزدی اه ی دوران مسخرس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگ اینطوره پس کاملا پشتته و نباید بگی مسئولیت پذیرنیست

همین امروز قرار بوده بریم دکتر. ساعت 8 قرار گذاشتیم. از 8:30 زنگ زدم بهش تا 11. 11 جواب داده میگه خوابم برد. باز باز ساعت 12 بهش زنگ زدم میگه باز خوابم برد. یه ادم انقدر باید بیخیال باشه. بعد ساعت 1 که به زور اومده میگه بریم ناهار بخوریم