2777
2789
هیچ کسو نمیشناسم. هیچ دوستی هم ندارم که ازش کمک بخوام

باید بری دنبالش.پیش چند نفر برو همینجوری 

کمک بخواه ازشون .راهنماییت میکنن 

تنها اصلااا کاری انجام نده که خطر داره خیلی

باید تحت نظر باشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره سرخود کاری نکن جونت به خطر میفته 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بعد چهارسال فهمیدی مسیولیت پذیر نیست؟؟

بعدشم اگه این اتفاق واسه یه دختر بیفته طرف شمرم باشه دودستی میچسبتش به خاطر آبروش

در آخر کلا حس میکنم سر کاریم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اولا که وقتی عقد دائم نبودید خیلی خیلی خیلی کار اشتباهی کردی و الان اون بچه حرام زاده میشه.

دوما اون آقایی که شما رو باردار کرده باید الان دنبال راه چاره باشه.

بهش بگو یه دکتر پیدا کنه که سقط انجام میده، خیلی هم زیادن فقط باید پیداشون کنه.

یکی دو تومن زیر میزی میگیره و دارو بهت میده بچه رو سقط میکنه.فقط ده روزی میفتی رو خونریزی و دردم داره.

اگه اصفهانی بگو تا دکتر بهت معرفی کنم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بعد چهارسال فهمیدی مسیولیت پذیر نیست؟؟ بعدشم اگه این اتفاق واسه یه دختر بیفته طرف شمرم باشه دودستی ...

یه سوال نرفته دارو خانه بکنه. فقط میگه برو یه دکتر پیدا کن. برو قرصشو بگیر. برو سقطش کن. من باهاتم. خوب دیگه چیکار میخواد واسه من بکنه. حرفم که میزنم میگه نگهش دار من به ارزوم رسیدم تو میخوای بندازیش. شرایتمونو درک نمیکنه. بش میگم من نکشمش باام میکشتش. هم اونو هم منو

نمی‌دونم واقعا دراین شرایط چیکار کرد اما بهتره یا زودتر عقد کنین و برین سرخونه و زندگیت یاهم زودتر بفکر سقط کردن باش...خدایی بعضی ها چه دل و جراتی دارن ‌‌‌‌ما تو عقد هم جرات رابطه کامل هم نداشتیم....