2777
2789
عنوان

بیاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما زندگی خودتو بچسب 

محرم تر از شوهر به ادم هیچ کسی نی

نه بچه نه پدر مادر

شما هم احترام رو حفط کن

اما رفت و امد کمتر کن

هفته ایی دوبار

وقتی میبینی ایتقدر فرق میدارن

چه کاریه واقعا موندم 

تو کار مخصوصا مامانا ک عاشق پسرشون هستن

دیگ شوهر و دختر بقیه رو بیخسال میشن

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

مقصر شوهرت نیست خودتی.‌اونو جلو خانوادت داری کوچیک میکنی چون تعادل رو نمیتونی برقرار کنی.‌کم برو سنگین باش. 

وقتی میبینی خانوادت اینطور میکنن چرا اسایش خودتونو خودت با بی فکری هات خراب میکنی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیز ! قدر همسرتو بدون . احترام پدر و مادرت رو داشته باش و وظایف فرزندی رو به جا بیار امممما نه بیشت ...

امیدوارم که بتونم حال دلم  خیلی بده نمییدونم وقتی زنگ میزنن چطور رک بگم نمیتونم بیام دعا میکنم مریض باشم و مریضی رو بهونه کنم ولی تا کی نمیدونم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین

بنظرم زیاد از حد به خوشحالی و رضایت اونا فکر میکنی.اونقدر که خودت و شوهرتو به زحمت میندازی و حتی ناراحت میکنی.خانواده اول شما الان خودت و همسرت و بچه شماست.اولویت اول حفظ احترام و خوشحالی خانواده کوچیک خودته

فشار نیاوردم شوهرم خودش با دل و جون خرید دوست نداشت زیر منت باشه حتی مامانمم که مریض بود و عمل داشت ...

من خودم شخصا نمیزارم شخصا شوهرم بخواد همچین کاری بکنه (منطور ازپول خودشه پول خودم فرق میکنه قضیه)چون میدونم این طور کارها توقعی ایجاد میکنه که بعد مامانم ممکنه اون توقع رو برای شوهرم به جا نیاره و دلخوری و اختلاف ایجاد کنه بخوام ازین کارها بکنم با پول خودم میکنم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
من خودم شخصا نمیزارم شخصا شوهرم بخواد همچین کاری بکنه (منطور ازپول خودشه پول خودم فرق میکنه قضیه)چون ...

شوهرم هیچ وقت به رخ نکشیده و همیشه قدر دان مادرمه فقط از مدرم و برادرام خیلی دلخوره من خودم بیشتر از مادرم و مدرم و برادرام دلخورم

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
امیدوارم که بتونم حال دلم  خیلی بده نمییدونم وقتی زنگ میزنن چطور رک بگم نمیتونم بیام دعا میکنم ...

درکت میکنم . داستان زندگی منم شباهت زیادی داره به شما . گاهی وقتا میگم کاش تو یه کشور دیگه زندگی میکردم که دور باشم ازشون 😔 با اینکه خیلیییی دوستشون دارم ولی گاهی دلم خیلی میگیره از رفتاراشون.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شوهرم هیچ وقت به رخ نکشیده و همیشه قدر دان مادرمه فقط از مدرم و برادرام خیلی دلخوره من خودم بیشتر از ...

شوهر منم به رخ نمیکشه دنبال این حرفها هم نیست ولی خودم به همین دلایلی که گفتم صلاح نمیدونم چون مامان منم ادمی نیست که بخواد به همسر من زیاد بها بده و دلخوری ایجاد میشه

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من