2777
2789

ببخشید ترکیب اسم عربی و فارسی و دوست ندارم ولی کیان بهتر ازپارسا ست .ولی خب دیدم که به کیان میگن ژیان اگه دوست ندادی مسخره کنن چون تو همه جا ادم مریض هست کیان نزار .

البرز الوند اردوان ارشک  کسرا  کیاراد اراد و این همه اسم اصیل و زیبااا 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

دوتايي نزار اصلا خوب نيست 👎🏻👎🏻

يا رومي روم يا زنگي زنگي .. يا بزار محمد يا كيان و پارسا يا عربي يا فارسي چه كاريه تركيبي و دوتايي انقدر سخت و طولاني و بي معني

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂

استارتر فقط بهت بگم من تجربه ی سه تا زایمان طبیعی داشتم انقدددددررررر لحظه ی زیبا و وصف نشدنیه که الان که داذم‌تایپ می کنم چشام پره اشکه .... 

برای من خیلب دعا کن

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍
استارتر فقط بهت بگم من تجربه ی سه تا زایمان طبیعی داشتم انقدددددررررر لحظه ی زیبا و وصف نشدنیه که ال ...

,,,xخیلی ترس دارم برا زایمان خیلییییییییییییییی همش احساس میکنم میمیرم بچمم نمیبینم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت😍😍😍
,,,xخیلی ترس دارم برا زایمان خیلییییییییییییییی همش احساس میکنم میمیرم بچمم نمیبینم

نه بابا این همه ادم تو دنیا به روش طبیعی بودن یعنی مامتناسون نذیدنشون؟؟؟😁😁😁

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍