خدایاخسته شدم ازش کثافت بیشعورهمش اذیتم میکنم کاش قدرت داشتم راحت میشوم نميتونم ازش جدا شم ازبس بدبختم امسال دیگر کلاله سال تحویل خون به دلم کرده خیلی داغون خستم بریدم خیلی توانم خیلی بده نه بتونی باهاش باشی نه بتونی از جدایی خیلی سخته اگه روزاول که همه گفتن جداشده بودم بهتربود ولی الان ديگه نميتونم برونش زندگی کنم 10 ساله کم نیست اونم من که عاشق شدن تورو همه ه واسلام این دستمزدم نپرسم چترمان بین چهارمین هیچ آزردی بهترنيست که همه حسرت بخورن کاش جای توانائيش بودن کاش زندگی توروخدا اونوقت تورزدن کاش واقعا تابفهمن چچه خیلی دوروبری ببینند مگه خیلی جنتلمن وباشخصیتت وآرام صبورند ولی هیچکدام نیست قلبم داره آتیش میگیرد وادارم باش حرف بزنم نمیتوان خانوادم ناراحت بشن قلبم ش بدشکسته اگه اشتباه مینویسم چشام درست نمیبنه ازاشک دعایم بااو بمیری بامن چون واقعا میکنم دیگر اگه ام راهی باقر ص بدین بین خودم وبم راحت شم
من مادر ندارم🖤...۴ ماه و ۱۷ روز به سلولهای سرطانی مادرم التماس میکردم تا از تنش برن بیرون.۴ماه و۱۷ روز با داروهای شیمی درمانیش حرف میزدم و قسمشون میدادم تا مادرم رو اذیت نکنن..۴ماه و ۱۷ روز زمین و زمان رو بهم دوختم تا مادرم رو خدا شفا بده...اما افسوس........
-واسه کل امضاهام استدلال دارم:) All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:) -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!+تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)