2777
2789
عنوان

فوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فوبیای آب ساکن دارم یعنی ببینم جایی آبی بادکرده یامرداب شده تنم ریس میکشه ازدریاورودخونه نمیترسم همش خواب غرق شدن میبینم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
خب هیچ کس یادش نمیاد😂

اره منم همش فک میکنم یه جایی رو قبلن رفتم اینا بخاطر اینکه وقتی جنین بودیم کل اتفاقای زندگیمون مثل فیلم از جلو چشممون میگذره بعد که بزرگترمیشیم بعضی چیزا و مکانا برامون اشناست

برای رسیدن به آرزوم یه صلوات میفرستی با تشکر
چی؟ داخلش بودی سقوط کرد؟

نه عزیزم نزدیک خونمون سقوط کرد وقتی ب محل حادثه رفتم دیدم تمام جنازه ها تیکه تیکه شدن .حالم بد میشه یادش میفتم .

همیشه دوست داشتم  تو هواپیما بمیرم ولی از اون روز میگم مرگ تو خواب خوبه ... میری دیگ بی دردسر ... 

به زندگی قبلی اعتقادی ندارم ولی مابعدهای زمانی عجیبی داریم که عقل انسانهانمیتونه تعریفی ازش داشته باشه مثلن خواب اتفاهای آینده میبینیم یاصحنه هایی توزندگی روزمره به انداره ثانیه ای میبینیم که به شکل عجیبی قبلن دیدع بودیم وبرامون تکراری هس 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

اره برامن پیش اومده وخیلی هم برام عجیب بوده

گاهی اوقات توزدگیم یه کاریوانجام میدم بااینکه میدونم اولین باره این کارومیکنم ولی حس میکنم همین کاروقبلا هم انجام دادم خیلی عجیبه

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زندگی قبلی وجود نداره لطفا انتزاعات فکریتون رو نشر ندید خدایی که به وجودت آورده میگه یک حیات و یک مر ...

😐خیلی معذرت میخوام مطلبی بود که خونده بودم و فکر کنم این مطالب به کسی آسیب نرسونه و یکم دله بچه ها شاد بشه و بخندم این مطالب خیلی بهتر از مطالب خیانت و  دعوا و زندگیه از هم پاشیدس