2777
2789
عنوان

فوبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست
نه عزیزم نزدیک خونمون سقوط کرد وقتی ب محل حادثه رفتم دیدم تمام جنازه ها تیکه تیکه شدن .حالم بد میشه ...

وای چه بد، امیدوارم کنار بیای به حق این اذان

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
نه عزیزم نزدیک خونمون سقوط کرد وقتی ب محل حادثه رفتم دیدم تمام جنازه ها تیکه تیکه شدن .حالم بد میشه ...

هواپیماکه ترسناگه لحظه سقوط وحشتناکه،تصادف خوبه یکی ازپشت بزنه خخخخخ من دوس دارم یکی ازپشت بزنه بکشتم😂😂

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هواپیماکه ترسناگه لحظه سقوط وحشتناکه،تصادف خوبه یکی ازپشت بزنه خخخخخ من دوس دارم یکی ازپشت بزنه بکشت ...

سراذان چی گفتم خدایانشنیده بگیر بزاربچه ها موبزرگ کنم بعدبیام پیشت😭😅🙏🙏

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اینا نشونه های یه که زندگیه قبلی داشتی 🤔

من قبول ندارم چون وقتی خدا هرانسانی رو آفریده یه روح جدا بهش میده این چیزی که شما میگی یعنی روح ما چندبار مصرفه ممکنه یه بار تو  جسم یه انسان پاک باشه و یه بارم تو جسم یه انسان پلید باشه و این با قانون طبیعیت در تناقصه.روح من اگه تا آخر عمرم پاک باشه یا پلید باشه همونه یه جسم دیگه نمیتونه دوباره با اون زندگی کنه چون با مرگ روح نابود نمیشه بازم زنده ست و متعلق به همون فرده

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
هواپیماکه ترسناگه لحظه سقوط وحشتناکه،تصادف خوبه یکی ازپشت بزنه خخخخخ من دوس دارم یکی ازپشت بزنه بکشت ...

دور از جوووون .

نمیدونم من قبلا اینطور نبودم اصلا از زمان سقط  کلا همه چیم برگشته