2777
2789
عنوان

آترزی مری

| مشاهده متن کامل بحث + 16201 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من الان ۹ سالشه ، ۳ روزه بود ک عمل آترزی مری داشت دکترا ناامیدمون کردن ولی با انجام هفته ای آندوسکوپی بعد ها به ماه و سال که ۵ سال طول کشید خداروشکر الان دیگ‌خوبه همه چیو میتونه راحت بخوره اگ آندوسکوپی نمیکردیم الان جای عملش تنگ میشد و خوردن براش سخت، خیلی سختی کشیدم ۲ ماه بستری بود اولین بچه ام بود تجربه ی سختی داشتم 

عشق من الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومد عمل کرد ..تا قبل از ۶ سالگی جای عملش تنگ بود اگه گوشت رو خوب ن ...

سلام میشه بهم کمک کنید پسر من 2 ماهشه به دنیا اومد عمل آترزی مری کرد. میشه راجع به مراقبتهاش برام بگید

سلام میشه بهم کمک کنید پسر من 2 ماهشه به دنیا اومد عمل آترزی مری کرد. میشه راجع به مراقبتهاش برام بگ ...

سلام عزیزم، ان شاالله نی نی تون حالش خوب خوب میشه، تا وقتی که شیر یا غذای نرم میخوره مشکلی نداره و مراقبت خاصی نداره، فقط معمولا بچه هایی که جراحی شدن دیرتر وزن میگیرن، خیلی به تغذیه اهمیت بدین،شب موقع خواب سر بالاتر از بدن باشه که رفلاکس نکنه ، معمولا رفلاکس دارن، اگه رفلاکس زیاد بود باید به دکتر اطلاع بدین که دارو بده، بزرگتر هم که شدن برای غذا خوردن باید مراقب باشین که تنگی مری در ناحیه عمل ممکنه مشکل ایجاد کنه( البته نگران نشین به ندرت مشکل پیش میاد و همونطور که قبلا گفتم برای خوردن لقمه هایی که بچه ها معمولا نمیتونن خوب بجون مثل گوشت، گاهی ایجاد میشه) که دراینصورت شاید احتیاج به بالن زدن باشه

این مراقبت هم فقط همون چند ماه اول که بچه برای غذاخوردن مستقل میشه لازمه، و مسئله خاصی نیست اصلا، ان شالله که دیگه هیچ وقت به دکتر احتیاج پیدا نکنین و خداوند سلامتی کامل بده

سلام عزیزم الان که دارم این پیام رو برات میدم‌امیدوارم مشکلت حل شده باشه من خودم ۷ ماهه بدنیا اومد و ارترز مری داشتم خداروشکر روز اول دکترا فهمیدن و من رو عمل کردن و الان خداروشکر مشکلم حل شده 

سلام عزیزم الان که دارم این پیام رو برات میدم‌امیدوارم مشکلت حل شده باشه من خودم ۷ ماهه بدنیا اومد و ...

سلام میشه درخواستموقبول کنی

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

سلام..من پسرم دی 97 به دنیا اومد با مشکل اترزی مری..بیمارستان نیکان بودم..دکتر روز رخ عمل کرد اما مش ...

سلام عزیزم دوسال ازتاپیک شمامیگذره امیدوارم پیامم رو ببینی وبگی دوباره باردارشدی بچتون سالم بود؟

امیدوارم برای کسی این مشکل پیش نیاد..روزای خیلی سختی بود اما گذشت و الان خودش هم نه چیزی یادش میاد و ...

سلام عزیزم من الان 31هفته ام و دکترا این مشکل رو احتمال میدن 

میشه درخواست دوستی بدم منو راهنمایی کنید

حال و روز خیلی بدی دارم 

تو رو خدا اگر مقدوره کمکم کنید 😔

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥