2777
2789

عشق من الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومد عمل کرد ..تا قبل از ۶ سالگی جای عملش تنگ بود اگه گوشت رو خوب نمیجوید و لقمه بزرگ میخورد گیر میکرد که کلی باید میزدیم پشتش بره پایین...البته خیلی کم این مشکل پیش میومد اما یکبار کارمون به بیمارستان کشید....در نهایت بالن زدیم پیش همون جراحش...مشکلی که الان داره گاهی رفلاکسش موقع خواب خیلی زیاد میشه...اما در کل خدا رو شکر حالش خوبه خوبه...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم برای کسی این مشکل پیش نیاد..روزای خیلی سختی بود اما گذشت و الان خودش هم نه چیزی یادش میاد و نه چیزی میدونه از بیماریش...مادرهایی که این مشکل رو دارن میدونم خیلییی سخته اما صبوری کنید خودتون رو قوی نگه دارید روزای خوب خیلی زود از راه میرسه و با کوچولوی نازنینتون میرید خونه😍😚😚

امیدوارم برای کسی این مشکل پیش نیاد..روزای خیلی سختی بود اما گذشت و الان خودش هم نه چیزی یادش میاد و ...

سلام دخترمنم الان چهارروزه ک عمل اترزی مری انجام داده ک البته کلی مشکلات دیگه هم داره ۲۰درصدنارسایی کلیه مقعدش بسته شایدمشکلات دیگم داشته باشه ک نمیدونم ایابچم زنده میمونه بهتر میشه بدترمیشه کمک کنید 

امیدوارم برای کسی این مشکل پیش نیاد..روزای خیلی سختی بود اما گذشت و الان خودش هم نه چیزی یادش میاد و ...

سلام دخترمنم الان چهارروزه ک عمل اترزی مری انجام داده ک البته کلی مشکلات دیگه هم داره ۲۰درصدنارسایی کلیه مقعدش بسته شایدمشکلات دیگم داشته باشه ک نمیدونم ایابچم زنده میمونه بهتر میشه بدترمیشه کمک کنید 

[QUOTE=101783029]عشق من الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومد عمل کرد ..تا قبل از ۶ سالگی جای عملش تنگ بود اگه گوشت رو خوب ن ...[/QUOT

سلام خوبین خانم محترم 

پسر منم آترزی مری هستش الان سه سالشه ولی متاسفانه هنوز نمیتونه غذا بخوره میکس شده میدیم برا شمارو کی عمل کرده بودش و آیا تو سه سالگی میتونس غذا بخوره؟

عشق من الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومد عمل کرد ..تا قبل از ۶ سالگی جای عملش تنگ بود اگه گوشت رو خوب ن ...

سلام عزیزم

پسر من امروز عمل میشه میشتونی به من پیام بدی سوالاتی دارم

سلام دخترمنم الان چهارروزه ک عمل اترزی مری انجام داده ک البته کلی مشکلات دیگه هم داره ۲۰درصدنارسایی ...

سلام..من پسرم دی 97 به دنیا اومد با مشکل اترزی مری..بیمارستان نیکان بودم..دکتر روز رخ عمل کرد اما مشکل قلبی هم در کنار اترزی بود..متاسفانه 39 روز بیشتر زنده نبود. 

سلام دخترمنم الان چهارروزه ک عمل اترزی مری انجام داده ک البته کلی مشکلات دیگه هم داره ۲۰درصدنارسایی ...

کلا اترزی بیماری بدی هست اگر ناهنجاری های دیگری همراهش باشه درصد خوب شدن رو پایین میاره..با اینکه بچه من مشکل قلبی هم در کنارش داشت دکتر از اول گفت شانس زنده موندن 60 درصد هست..ولی طفلک خود این نوزاد ها که خیلی عذاب میکشن سر این بیماری مزخرف..

[QUOTE=101783029]عشق من الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومد عمل کرد ..تا قبل از ۶ سالگی جای عملش تنگ بود ...

دکتر روزرخ بیمارستان کودکان مفید عمل کردن....بله غذا میتونست بخوره ...اما برای خوردن گوشت چون بچه ها خوب نمیتونن بجون بیشتر احتیاط کنید که گیر نکنه...هر چند این مسائل موقتی هست و نهایتا یکی دو سال طول بکشه...اگه با غذا های معمولی سفره هم مشکل داره و گیر می‌کنه حتما برین دکتر شاید لازم باشه بالن بزنه و محل جراحی مری رو گشادتر کنه..ما که بعد بالن زدن دیگه هیچ مشکلی نداشتیم جز وقتایی که تو خوردن شام و بعد به هوله زیاده روی کنه و که اون وقت شب تو خواب رفلاکس داره

یه تجربه که قبل از انجامش حتما از دکترتون اجازه بگیرین....چون بچه ها بعد از عمل اترزی تا چند روز نمیتونن شیر بخورن و فقط سرم میگیرن ممکنه بی‌قراری کنن چون با میک زدن آروم میشن میتونین دستاتون رو خوب بشورین دستکش لاتکس دستتون کنین و انگشت کوچیکتون (ناخن خیلی کوتاه باشه) رو بذارین تو دهن نی نی تا میک بزنه اونوقت خیلییی آروم میشه اما زیاد این کارو نکنین!...اصلا از بغل کردن نترسین ...بغل کنین و نوازشش کنین

حتما حتما شیرتون رو بدوشین و تو کیسه های مخصوص شیر بذارین تو فریزر تا وقتی که بچه تو بیمارستان احتیاج به شیر داشت بتونین استفاده کنین یا وقتی که میاد خونه شیرتون خشک نشده باشه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩