2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 35 پست
سلام سال نو مبارک الی جان جراحی زیبایی بینی صرفا در حیطه تخصص جراح پلاستیکه نه سایر تخصص ها.

اینکه می گین صرفا در اختیار جراح پلاستیکه برام جای تأمل داره پس این همه جراح گوش و حلق و بینی که عمل زیبایی می کنن و دوره جراحی های زیبایی رو رفتن پی می شن آیا بدون مجوزن؟؟؟؟؟؟؟!!!!1.. 

من نمی گم که جراح پلاستیک نمی تونه بینی و عمل کنه .. من منظورم اینه که تو بحث جراحی بینی فقط بحث زیبایی نیست بحث عملکرد و تنفس بینی هم هست که بهتره بری پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی که دوره جراحی زیبایی رو دیده و گرنه یه بچه دو ساله می دونه تخصص جراح پلاستیک عمل های زیبایی و ترمیمیه که به صورت تخصصی دوره هاشو دیده

پس صرفا در کار نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه می گین صرفا در اختیار جراح پلاستیکه برام جای تأمل داره پس این همه جراح گوش و حلق و بینی که عمل ...

بله بدون مجوزن ولی جرم نیست چون مسئولیت با بیماره.حتی دکتر عمومی هم میتونه با مسئولیت مریض عمل جراحی انجام بده. اگر توی تابلوشون بنویسند جراح پلاستیک یا فوق تخصص اون وقت جرمه چون مریض رو فریب دادند.

جراحی زیبایی صرفا در تخصص جراح پلاستیکه چون اتفاقا اون بلده جوری انجام بده که به عملکرد درست بینی صدمه نزنه برای این امر آموزش دیده برای همینم اسمش جراح زیبایی و ترمیمی. با منطق اشتباه شما چربی شکمم بهتره پیش دکتر زنان برداشت و لایپوساکشن پهلو هم باید اورولوژی انجام بده و بلفاروپلاستی هم با چشم پزشکه و جراحی سوختگی هم با دکتر پوسته و عمل کلفت یا لب شکری با دندان پزشک!!!!

دادستانی نظام پزشکی هم بیشترین شکایات رینوپلاستی مربوط به ENT ها و سایر غیرمتخصص هاست. از وقتی دیدن پول تو عمل بینیه کار اصلیشون رو ول کردن زدن تو این کار.اساتید گوش و حلق و بینی ما که در کار خودشون استاد هستند مثل دکتر برقعی هرگز عمل زیبایی انجام نمیدادند حتی عارشون میشد.

الان شما خودت جردح بینی خوب میشناسی؟

بله می شناسم ولی معرفی نمی کنم چون این تصمیمه که شما باید بگیری که جونت رو به دست کی بسپری.

خیلی از کسانی که زودی با مشخصات دکتر و تلفن و آدرس مطب و اینستا و طومار نوشتن سرو کله اشون پیدا میشه یا منشی دکترها هستند که به ازای هرپستی که تو اینترنت میگذارند و به دکتر نشون میدن پول میگیرند یا مریضهای خود دکتره هستند که اگر معرف چندتا مریض دیگه بشن دکتره یک کار زیبایی رو براشون مجانی انجام میده.بنابراین منبع تحقیقت اینترنت نباشه.به خود مطبها مراجعه کن مریضهایی که نشستند رو ببین.درمورد سوابق دکتر تحقیق کن سایت جراحان پلاستیک برو و چک کن حتما عضوباشه و عنوانش تقلبی نباشه.