2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 4301 بازدید | 35 پست
دقیقا برعکس. جراح پلاستیک دوره کامل گذرونده 8 سال! و متخصص گوش و حلق و بینی فقط 4 سال! اونها از اسم ...

عزیزم بحث تنفس تو بینی و نمی تونیم با بوتاکس مقایسه کرد- در موارد انجام موارد دیگه حرف شما درسته ... اما و اما

من گفتم فقط جراحی بینی و  نباید با جنبه زیبایی نگاه کرد .. یکی از اهداف جراحی بینی زیبایی اش هست  و هدف دیگه اون در  مواردی بهبود تنفس و یا حفظ تنفسه... این نکته خیلی مهمه که پزشک متخصص تو این زمینه جراحی کنه تا عملکرد بینی فدای زیبایی نشه.. خیلی از کسایی که بعد از عمل یه بینی فوق العاده شیک دارن ولی مسائلی مثل حس بویایی، ابرزشهای بینی و یا حساسیت های شدید و بی حسی های بعد از عمل و صدای تنفس و خرخر کردن بینیشون از صد متر اون طرف تر مشخصه با این طرز تفکر رفتن پیش دکتر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث تنفس تو بینی و نمی تونیم با بوتاکس مقایسه کرد- در موارد انجام موارد دیگه حرف شما درسته ... ...

عزیزم یک جراح پلاستیک 8 سال حداقل دوره جراحی دیده و به مقولات داخل بینی هم وارده! بیخودی که دوبرابر بقیه جراحان درس نمیخونند. اگر کسی مشکلاتی که شما میگینو داشته چون جراحش خوب نبوده نه چون جراحی پلاستیک ایراد داره.

حرفهایی که گفتم حرفهای سایر پزشکها بود نه برداشت خودم.

ادرس یا پیج داری ازش عزیزم؟

https://www.instagram.com/dr.bonyadi/

عمل بینی و نتیجه عمل یه مقدار ی سلیقه ای هست بعضی ها بیشتر جنبه فانتزی و نیمه فانتزی و می پسندد و بعضی ها هم طبیعی

من جز اون دسته از کسایی هستم که فقط ایرادات بینیم می خواد برطرف شه و دنبال بینی با قوس زیاد و سربالا نیستم

شما هم ببین طرفدار کدوم یکی هستی برو پیش همون کسی که با سلیقه ات نزدیکه

عزیزم یک جراح پلاستیک 8 سال حداقل دوره جراحی دیده و به مقولات داخل بینی هم وارده! بیخودی که دوبرابر ...

عزیزم چهار سال بعد از تخصص درس می خونه  واسه جراحی زیبایی

نه هشت سال کامل تا تخصص

تفاوتش تو چی هست اون وقت

به هر روی فک کنم دو طرف قانع نمی شیم .. پس ممنون می شم ریپلای نکنی

عزیزم چهار سال بعد از تخصص درس می خونه  واسه جراحی زیبایی نه هشت سال کامل تا تخصص تفاوتش تو چ ...

عزیزم نمیشه که شما اطلاعات نادرست پخش کنی بعد نخوای درستشو بشنوی.

جراح پلاستیک فوق تخصصه نه تخصص. 4-5 سال جراحی عمومی می خونه و 4 سال فوق تخصص که فقط جراحی زیباییه. حتی بعضیاشونم 1 سال دیگه روش فلوشیپ می خونند.

گوش و حلق و بینی فقط یک تخصص 4 ساله است.

عزیزم نمیشه که شما اطلاعات نادرست پخش کنی بعد نخوای درستشو بشنوی. جراح پلاستیک فوق تخصصه نه تخصص. 4 ...

خانومی منم با توجه به تحقیق و شنیده ها از زبون متخصص گرفته تا کسایی که خودشون جراحی داشتن و حرفی نیست که خودم بدون تحقیق گفته باشم و البته به نظر شما می رسه که مطالب غلطه و هر مطلبی که از دید شما اشتباه باشه دلیل نیست که در دنیای واقعی هم غلط باشه (تصور شماست) مطلب دیگه هم یه متخصص گوش و حلق و بینی دوره تخصصش و که میگذرونه برای جراحی زیبایی هم دوره جدا از تخصصش می گذرونه و هستن خیلی از دکترایی که فوق تخصص گوش و حلق و بینی هستند و دوره زیبایی رو هم گذروندن 

پس تفاوت چندانی در زمینه تحصیلی ندارن این در صورتیه که فوق تخصص گوش و حلق و بینی یه پله جلوتره واسه جراحی زیبایی بینی ( اینو دقت کن جراحی زیبایی بینی نه بوتاکس و پروتز چانه و پیکر تراشی ووو ) به دلایلی که تو پست های قبلیم گفتم

دیگه چیزی که من تحقیق کردم و نوشتم

دوستان که می خوان از این مطالب استفاده لازم و ببرن یکم تحقیق کنن متوجه می شن که داستان از چه قراره و نیاز به این مطلب نیست که شما انقد حق به جانب رو این داستان مانور بدین

خانومی منم با توجه به تحقیق و شنیده ها از زبون متخصص گرفته تا کسایی که خودشون جراحی داشتن و حرفی نیس ...

دوره ای که می گذرونند 4 سال نیست و تازه هم اضافه شده اونم نه در تمام مراکز دانشگاهی تازه بعد از اعتراض و خرابکاری های فراوان. جهت اطلاع شما همون دوره چند هفته ای رو هم زیر دست جراح پلاستیک می گذرونند!!!!!
 شما می تونی بر اساس تحقیقات با هرکس دوست داری عمل کنی ولی نمی تونی اطلاعات نادرست پراکنده کنی که جراح پلاستیک اطلاع درستی از عمل بینی نداره.

به سایت نظام پزشکی هم مراجعه کنید لیست تمام دوره های تخصصی و فوق تخصصی موجوده و هیچ فوق تخصصی به نام زیبایی بینی برای جراحان گوش و حلق و بینی وجود نداره نمی دونم مطلب به این سادگی رو چطور در تحقیقاتتون ندیدید!

@کیمیا_111    عزیزم شما که پزشکی ممنون میشم توضیح بدی جراحی بینی کار کیه؟

سلام سال نو مبارک الی جان جراحی زیبایی بینی صرفا در حیطه تخصص جراح پلاستیکه نه سایر تخصص ها.

منم خیلی میترسم . اما خب مجبورم ...‌چون میخوام بچه دار شم باید زودتر برم

بهتره بعد از بارداری عمل کنید چون حاملگی به خصوص در بینی تازه عمل کرده باعث تغییر شکل میشه.