2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10038 بازدید | 213 پست
سر چیز چرتی بود...نه دختر نه پسر یه فیلم تراشکاری چوب بود من بستمش

عزیزم وقتی چیزی نبوده کارت دروست نبوده حساسش کردی .من شوهرم چت میکرد نزدیکش میشدم صفحه شو میبست ولی شوهر من واقعا چت میکرد و چیزای دیگه .منطورم اینه که بدبینش نکن به خودت سر هیچ ‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افرین .من این فضای مجازی شوهرمو زندگیمو از هم پاشوند .اما به خود ادم بستگی داره ظرفیت میخواد من چرا ...

ببین من میگم دوطرفه باشه ،ما کلا ی گوشی داریم ک روش تل نصبه اون یکی سادس،الان همه میدونن ک ما باهم تل هستیم با ی خط،گوشیم ن رمز داره ن چیز مخفی،شوهرم بذاره زمین من برمیدارم من بذارم زمین اون،اگ من نصب نکردم اونم نصب نکرده،تل رو فقط ب توافق رسیدیم با خط اون. نصب کنیم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
عزیزم وقتی چیزی نبوده کارت دروست نبوده حساسش کردی .من شوهرم چت میکرد نزدیکش میشدم صفحه شو میبست ولی ...

نه بابا گوشیم رو گرفته بودم باهم نگاه میکردیم بحث بد بینی نیست بهم اعتماد داره..سر لجبازی بود

ببین من میگم دوطرفه باشه ،ما کلا ی گوشی داریم ک روش تل نصبه اون یکی سادس،الان همه میدونن ک ما باهم ت ...

عزیزم شوهر من توافق سرش نمیشه میگه تو زن منی من که زن تو نیستم .دعا کنید خلاص شم از دستش

نه بابا گوشیم رو گرفته بودم باهم نگاه میکردیم بحث بد بینی نیست بهم اعتماد داره..سر لجبازی بود

حیف نیس عزیزم تو کوتا بیا مردا یه کم قدن .بده بهش بگو بیا اینو میدیم با هم ببینید 

بلای خانمان سوز که میگن همینه...انشالله شما هم ب ارامش برسین دوست عزیز❤❤❤

خودتم باهاش همراه شو باهاش جلسات مشاوره شو برو،کسایی ک ترک کردن چن ساله رو پیدا کن بهش نشون بده،پسر عموی من چهار ساله پاکه،اصلا فیلمشونو از نت برنامه ی ماه عسل بگیر نشون بده،بخاطر پسرت تلاشتو بکن،قدم ب قدم باهاش جلو بروو،از رفیق های ناباب دورش کن،بهش بگو اگ درست نشه ترکش میکنی،پسرتم می‌بریم ب همه هم میگی

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
عزیزم شوهر من توافق سرش نمیشه میگه تو زن منی من که زن تو نیستم .دعا کنید خلاص شم از دستش

بهش بگو مردی ک زور گفتن نیس،مردی ب لبخند نشوندن رو لبای زنته،بگو اگ زن ادم از دستش راضی باشه اونوقت میشه بهش گفت مرد

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
خودتم باهاش همراه شو باهاش جلسات مشاوره شو برو،کسایی ک ترک کردن چن ساله رو پیدا کن بهش نشون بده،پسر ...

خیییلی باهاش حرف میزنم پا ب پا باهاش اومدم باورت میشه تمام حقوقمو خرج خونه میکنم یه ریال برا خودم چیزی نمیخرم برا جلسه هم میفرستم از اونجا میره میکشه بعد هم نصف شب میاد خونه.....هیچ تهدیدی اونو نمیترسونه میدونه کاری نمیکنم اگه میخواستم این ۵سال یه خاکی تو سرم میرختم....برام دعا کن خیییلی خستم