بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرین .من این فضای مجازی شوهرمو زندگیمو از هم پاشوند .اما به خود ادم بستگی داره ظرفیت میخواد من چرا ...
ببین من میگم دوطرفه باشه ،ما کلا ی گوشی داریم ک روش تل نصبه اون یکی سادس،الان همه میدونن ک ما باهم تل هستیم با ی خط،گوشیم ن رمز داره ن چیز مخفی،شوهرم بذاره زمین من برمیدارم من بذارم زمین اون،اگ من نصب نکردم اونم نصب نکرده،تل رو فقط ب توافق رسیدیم با خط اون. نصب کنیم
بلای خانمان سوز که میگن همینه...انشالله شما هم ب ارامش برسین دوست عزیز❤❤❤
خودتم باهاش همراه شو باهاش جلسات مشاوره شو برو،کسایی ک ترک کردن چن ساله رو پیدا کن بهش نشون بده،پسر عموی من چهار ساله پاکه،اصلا فیلمشونو از نت برنامه ی ماه عسل بگیر نشون بده،بخاطر پسرت تلاشتو بکن،قدم ب قدم باهاش جلو بروو،از رفیق های ناباب دورش کن،بهش بگو اگ درست نشه ترکش میکنی،پسرتم میبریم ب همه هم میگی
خودتم باهاش همراه شو باهاش جلسات مشاوره شو برو،کسایی ک ترک کردن چن ساله رو پیدا کن بهش نشون بده،پسر ...
خیییلی باهاش حرف میزنم پا ب پا باهاش اومدم باورت میشه تمام حقوقمو خرج خونه میکنم یه ریال برا خودم چیزی نمیخرم برا جلسه هم میفرستم از اونجا میره میکشه بعد هم نصف شب میاد خونه.....هیچ تهدیدی اونو نمیترسونه میدونه کاری نمیکنم اگه میخواستم این ۵سال یه خاکی تو سرم میرختم....برام دعا کن خیییلی خستم