2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10038 بازدید | 213 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم اعتیاد داره دعوا وتمام بدبختیهام بخاطره همینه ...وقتی ترک کنه عالی میشه ولی نمیتونه دو سال ...

من خواستگارم چاپلین کسی ک دوسش داشتم اعتیاد داشت چهار سال همو دوست داشتیم بهم گفت ک بخاطر من ترک کرده،اما داداشم دیده بود ک داشته می‌کشیده بعد از چهار سال بازی دادنه من،خلاصه بابام راضی نشد ک نشد حتی با خودکشیه من،منم ب شوهرم بله گفتم،اما حالا میدونم ک چ لطف بزرگی کرد درحقم،خداروشکر خوشبختم و این خوشبختی رو برای تک تکتون ارزو میکنم

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
گلم شاید از حرفم ناراحت شی ولی نمون تو اون زندگی .به خدا قسم دوستم ۷ سال با شوهرش زندگی کرد دنیارو ب ...

راه برگشت ندارم برا پسرم میترسم نمیتونم بدون پسرم طاقت بیارم فقط منتظر معجزه ام 

من خواستگارم چاپلین کسی ک دوسش داشتم اعتیاد داشت چهار سال همو دوست داشتیم بهم گفت ک بخاطر من ترک کرد ...

مرسی دوست عزیزم انشالله که همیشه خوشبخت باشین...من تو عقد فهمیدم ولی قول داد ترک کنه کاش همون موقع میگفتم ب خانواده ام وترکش میکردم اشتباه کردم خریت کردم...شما پدرتون بهتربن کارو کرد انشالله خدا عمر با عزت بهشون بده

راه برگشت ندارم برا پسرم میترسم نمیتونم بدون پسرم طاقت بیارم فقط منتظر معجزه ام 

عزیزم پسرت یه نادر سالم و قوی داره .به نظرت با اون وضعیت شوهرت تو روان پسرت ثاثیر نمیزاره ؟؟؟ بزرگ شه .خدا خودت کمکش کن