2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10038 بازدید | 213 پست
وای من اینجور تایپیکارو میبینم قدر شوهرمو بیشتر میدونم تا حالا دستشو بلند نشده برا قصد کتک زدن من،هر ...

من شوهرم اعتیاد داره دعوا وتمام بدبختیهام بخاطره همینه ...وقتی ترک کنه عالی میشه ولی نمیتونه دو سال هم پاک بود دوباره برگشت...انشالله همیشه خوش باشی عزیزم برا منم دعا کن میگن دعای غریبه برا ادم میگیره...الانم نیومده خونه تنهام این وقت شب رفته بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اولین باره زده؟خاهرشوهرت اینادخالت نکردن؟نگفتن نزن؟

اومدن جلو اونو گرفتن بعدم منو ماساژ دادن دستام قفل کرده بود...هی من بهش حرف میزدم هی خودشو میزد میگفت ساکت میخوای بکشتت

بخدا دارم دیوونه میشم شرایطم خیلی سخته اما مقاومت میکنم .تو چرا گلم ؟؟؟؟

گفتم که اعتیاد داره هیچکس از خانواده ام هم نمیدونن باورت نمیشه چقد درد دارم اگه هم دست روم بلند میکنه بخاطر اعتیادشه همین

من شوهرم اعتیاد داره دعوا وتمام بدبختیهام بخاطره همینه ...وقتی ترک کنه عالی میشه ولی نمیتونه دو سال ...

خدا خودش کمکت کنه به خاطر شوهرت که ادمه‌ خوبیه. حیف نباشه .ای خدا هر کی دردی داره .

قدرشو بدون عزیزم 

اره واقعا،ما تو این چهار سالی ک باهم زندگی میکنیم فقط ی بار بخاطر سیگار کشیدنش ک اولین بار و اخرین بار بوددعوامون شد ک من قهر کردم رفتم خونه ی مادرشوهر و بهشون گفتم،برادرشوهرمم رفت کلی دعواش کرد،همون شد گوش شیطون کر

عضو گروه قرمزم 😊😊😊❤❤❤
خدا خودش کمکت کنه به خاطر شوهرت که ادمه‌ خوبیه. حیف نباشه .ای خدا هر کی دردی داره .

هر چی بهش میگم فایده نداره دیشب حالم بد شد منو برد دکتر گفت سکته خفیف زدی یه سمت بدنم سر شد سرم داغ شد نمیتونست راه برم فشارم ۱۷بود داغون شدم بخدا...دکتر بهش گفت نباید شوک عصبی بهش وارد بشه امدیم خونه همش میگفت بخاطر پسرت تحمل کن چیزیت بشه کجا میره پسرت...بهش گفتم تو ترک کن بخاطر پسرت اگه واقعا دلت براش میسوزه

گفتم که اعتیاد داره هیچکس از خانواده ام هم نمیدونن باورت نمیشه چقد درد دارم اگه هم دست روم بلند میکن ...

گلم شاید از حرفم ناراحت شی ولی نمون تو اون زندگی .به خدا قسم دوستم ۷ سال با شوهرش زندگی کرد دنیارو بدون شوهره نمیخواست عاشق بود به معنای واقعی .امه معتاد بود و خیانت کرده بود اونم بعد طلاق فهمید .الان کاناداس شوهر کرد حاملس خداروشکر میکنه .خودتو تباه نکن عزیزم .منم شوهرمو دوس دارم اما میدوتم دروست نمیشه منم ادمن چند بار مگه زندگی میکنم منم انقد به خانوادم نگفتم که این کارو باهام کرد .از خدا میخوام ترک کنه