2777
2789
عنوان

کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 152 پست
همسر دوستتون چی میگن؟

نابوده نمیدونم اون اینجا پیشمون نیس

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خيلي كار خوبي مي كنيد، اگر خارج از كشور بوديد كه ١٠٠٪؜ بيچارش ميكردن، قوانين ايران و نميدونم كه چطور ...

اروپا هستیم 

اون نامرد ایرانه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
بچه ها دوستم کنارمه خواهشا کمکاتونو دریغ نکنین اون فقط امشب رو پیشمه داره نابود میشه از درد و غصه

اسم همچین ادمی و نمیشه گراشت پدر . کسی که به ناموس خودشم رحم نمیکنه .پس تو هم مثل یه ادم غریبه باش ابروشو ببر و ازش شکایت کن و دخترت و حتما پیش مشاور ببر. بمیرم الهی برا دخترت که بچگیش به کابوس ابدی فدا شد. این بچه میتوئه بچگی کنه میتوئه به کسی اعتماد کنه چ روزگار سیاه و چ ادمای هاری داریمممم متاسفم برای مردم کشورم که چقدررر عقده دارن 

بچه ها دوستم کنارمه خواهشا کمکاتونو دریغ نکنین اون فقط امشب رو پیشمه داره نابود میشه از درد و غصه

اولين  و مهمترين اقداش اينه كه واسه حال و روحيه دخترش ا. اورژانس اجتماعي كمك بگيره يا ببرتش پيش روانشناس

جولیا جون پدربزرگ چندسالشه؟ ایشون فقط به جنس مخالف تجاوزمی کنه یا این عمل زشت وشنیع را با هم جنس ها ...

پدر بزرگ من نیست

پدر دوستمه 

علاقه عجیبی دارین انگار به موضوع 😂

پدر بزرگ من نیست پدر دوستمه  علاقه عجیبی دارین انگار به موضوع 😂

سلام جولیا جون ممنون دستتون دردنکنه داره تیکه هم می پرونی.

اشکال نداره عزیزم فکرمی کنم ازدستم دلخورباشی من اومدم به تاپیک هاتون سرزدم واین تاپیک جلب توجه کرد.

اگرازدستم ناراحتی ازتون عذرخواهی می کنم عزیزم امیداست دین محبت شما که عفووبخشش است شامل بنده هم گردد.

سلام جولیا جون ممنون دستتون دردنکنه داره تیکه هم می پرونی. اشکال نداره عزیزم فکرمی کنم ازدستم دلخور ...

اختیار داری ابدا 

اصلا بهش فکرم نکن 

فقط واسم جالب بود چرا انقدر این موضوعات برای شما مهمه و تحت پیگیری قرارش میدی 

به هر حال من ابدا ناراحت نیستم و نمیشم 

بخصوص تو دنیای مجازی 

اختیار داری ابدا  اصلا بهش فکرم نکن  فقط واسم جالب بود چرا انقدر این موضوعات برای شما مه ...

شما لطف داری جولیاجون

اخراین مواردرا اگرتوجه کرده باشیبه صورت فراوان دربرنامه های اقای دکترهلاگویی هم می بینیم.

ازاین جهت این موضوعات مهمه که روی اون تحقیقاتی می کنم وازبعداخلاقی می بینم یه انسان می تونه تا چه مرحله به رذائل اخلاقی برسه.

ازنوشته هاتون متوجه شدم که دراروپا زندگی می کنید.

براتون ارزوی سعادت وموفقیت دارم.

شما لطف داری جولیاجون اخراین مواردرا اگرتوجه کرده باشیبه صورت فراوان دربرنامه های اقای دکترهلاگویی ...

اخه یادم میاد گفته بودی تصویری یا صوتی گوش نمیدین هلاکویی رو و فقط نوشته میخونین که اطلاعی هم از بابت کتاب هاش نداشتید. نفهمیدم چطوری تحقیق میکنین؟ ممنونم منم برای شما ارزوی موفقیت دارم 

اخه یادم میاد گفته بودی تصویری یا صوتی گوش نمیدین هلاکویی رو و فقط نوشته میخونین که اطلاعی هم از باب ...

جولیا جون ازشما بعیده عزیزم.

من کی چنین حرفی زدم؟

من گفتم مواردصوتی اقای دکتر را گوش میدم ولی برام خسته کننده است ای کاش صحبت هاش نوشتاری هم می بودتا سریع تر بخونم.

عزیزم داشتم یه علاقه خاصی بهتون پیدا می کردم ولی داری یه چیزهایی میگی که ازشما انتظارگفتن اونا نداشتم.