2777
2789
عزیزم اصلا انجام نده من شب و روز ندارم اینقدر حالم بده انگار زیبایی چهره از بین میره و ادم ده سال ...

خدايي چرا !؟

من ميخوام برم پيش كشكولي عمل كنم !؟

شما پيش كي عمل كرديد !؟

چه مشكلي براتون پيش اومده !؟

لطفا جواب بديد !؟

من کرج عمل کردم،دکترم تقریبا معروف بود.خیلی از پوست پلکم رو برداشته ابروهام چسبیده ب چشمم😔چشمام شبا کامل بسته نمیشه پایین رو نگاه میکنم پلکم باز میمونه.و بشدت پشت پلکم گود افتاده شبیه پیرزنا شدم .انگار پف چشما رو جذاب میکنه .جای بخیه هم درشت درشت پشت پلکمه.از دیدن خودم وحشت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدايي چرا !؟ من ميخوام برم پيش كشكولي عمل كنم !؟ شما پيش كي عمل كرديد !؟ چه مشكلي براتون پيش اومد ...

برو پلاسماجت انجام بده درصد تغییرت خیلی کمه و یهو ناکارت نمیکنن چشمام گود شدن و بی فروغ.عکس قبل و بعد بزارم لعنت میفرستین چرا چشم ب اون زیبایی رو خراب کردم😔 دیگه نمیخوام کسی منو ببینه

عزیزم اصلا انجام نده من شب و روز ندارم اینقدر حالم بده انگار زیبایی چهره از بین میره و ادم ده سال ...

اکسیژن جان کاش عکس قبل و بعد عملتو بزاری

من میخام عمل کنم عکسای قبل و بعد رو مخصوصا خانم بهنوش طباطبایی رو میبینم وسوسه میشم نی نی سایتو میخونم پشیمون میشم

خواهش میکنم هرکی عمل کرده بد شده بگه پیش کدوم دکتر رفته و هر کی ام خوب شده هزینه و دکترش و عوارضشم بگه ما بفهمیم چیکار کنیم

هرکی انجام داده لطفا بگه بنظرتون این عمل واسه افتادگی پلک ناشی از سن بدرد میخوره یا برای وراثت هم خوبه من 27سالمه

خیلی دوس دارم خط چشم بکشم ولی اصلا نمیشه

نمیدونم ابرومو باید بالا بکشم یا بلفاروپلاستی کنم 

لطفا هم نظر بدین هم دکتر معرفی کنید

اخه بازیگرا کلی گریم دارن

بعد هم اینکه پزشکشون کلی طراحی میکنه دقت میکنه

اصلا قابل مقایسه با عمل های عادی نیست

پف پشت پلک قیافه رو جذاب میکنه بخدا

کاش دکتره دستش میشکست منو عمل نمیکرد

مثل وقتایی که گریه کردی پلکت ورم میکنه میشی

هرکی انجام داده لطفا بگه بنظرتون این عمل واسه افتادگی پلک ناشی از سن بدرد میخوره یا برای وراثت هم خو ...

عزیزم فاصله چشم و ابروت کمه

برای من قبل عمل خیلی زیاد بود الان چسبیده ب چشمم

برای شما خیلی نزدیک میشه دیگه

خیلی برمیدارن چشمات گود میفته

برو پلاسماجت که کم تغیرکنی اگر دوست نداشتی جلسات بعد رو نری

بنظرم اصلا ب همه نمیاد این عمل

عزیزم فاصله چشم و ابروت کمه برای من قبل عمل خیلی زیاد بود الان چسبیده ب چشمم برای شما خیلی نزدیک م ...

مرسی اکسیژن جان اتفاقا دکتر بابک شریف هم همینو گفت و گفت 15تومن میگیره یکی از همکارام ابروهاشو با نخ لیفت کرده عصب ابرو و پیشونیش از بین رفته و میگه بعد چند ماه برگشته شما عکس قبل و بعد عمل چشمتو میشه بزاری

کاش منم اینقدر از خودم ایراد نمیگرفتم😢

الان عکسای قبلم رو میبینم که چقدر خوب بودم 

هر ادمی با صورت خدادادیش زیباس

ب پوستت برس

موهاتو رنگ کن ولی ب ترکیب صورتت دست نزن اصلا

سلام دوستان، کسی در مورد دکتر بهرام اشراقی اطلاعاتی درخصوص عمل بلفاروپلاستی پلک فوقانی داره؟ کسی از ...

من یه مشکل چشم داشتم رفتم پیش ایشون تشخیص نداد و با برخورد بدی بهم گفت اشتباه میکنی و جای دیگه رفتم مشخص شد شبکیه مشکل داره،به نظر من زیر دستش نرو چون تشخیصش درست نیست