2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب

457 بازدید | 14 پست

من از اول بارداری یبوست داشتم ولی فکر نمیکردم که چیزه مهمی باشه و باید حتما به دکترم بگم الان که چهار ماه داره تموم میشه فهمیدم خطرناکه...فکر میکردم یه چیز طبیعیه....الان که فهمیدم توهم نشتی کیسه آب زدم همش نگرانم

خدایا مرسی  
نشتی کیسه آب که به همین راحتی نیس. ولی برا اطمینان برو دکتر

شما نمیدونی علائمش چجوریه؟؟؟آخه عفونت هم دارم 

وای خیلی استرس دارم از یه مشکل خیالم راحت میشه باز یه موضوع دیگه پیش میاد درگیرش بشم

خدایا مرسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نمیدونی علائمش چجوریه؟؟؟آخه عفونت هم دارم  وای خیلی استرس دارم از یه مشکل خیالم راحت میشه ...

حتما بخاطر عفونته و معذرت میخوام حس خیسی که داری.

آب کیسه آب رنگش شفاف و خیلی روشن هست و کاملا شبیه آبه

بخاطرعفونت معمولا هفته های ۲۳ به بعد کیسه اب پاره میشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عفونت چی داری عزیزم 

نمیدونم عفونت قارچی هست یا چیزه دیگه از اول عروسیم همیشه عفونت شدید داشتم با دارو هم رفع نشده بود قرار بود شوهرم دارو بخوره که باردار شدم دیگه...الانم واسه عفونت پماد واژینال دکترم بهم داده

خدایا مرسی  
نمیدونم عفونت قارچی هست یا چیزه دیگه از اول عروسیم همیشه عفونت شدید داشتم با دارو هم رفع نشده بود قر ...

سوزش نداری.عفونت قارچی باعث پارگی کیسه اب نمیشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
حتما بخاطر عفونته و معذرت میخوام حس خیسی که داری. آب کیسه آب رنگش شفاف و خیلی روشن هست و کاملا شبیه ...

ممنون از راهنمایی قاصدک عزیز.خیلی استرسی شدم

خدایا مرسی  
سوزش نداشتم اصلا تا هفته پیش که سوزش‌ شدید گرفتم باز پماد استفاده کردم رفع شد

نترس فقط عفونت ادراری خیلی بده من داشتم 

پس این باعث پارگی نمیشه؟

نه خیالت راحت منم دارم سوزش بدی داره شماهم موقف ادرار سوزش دارید.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792