من از اول بارداری یبوست داشتم ولی فکر نمیکردم که چیزه مهمی باشه و باید حتما به دکترم بگم الان که چهار ماه داره تموم میشه فهمیدم خطرناکه...فکر میکردم یه چیز طبیعیه....الان که فهمیدم توهم نشتی کیسه آب زدم همش نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
بخاطرعفونت معمولا هفته های ۲۳ به بعد کیسه اب پاره میشه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نمیدونم عفونت قارچی هست یا چیزه دیگه از اول عروسیم همیشه عفونت شدید داشتم با دارو هم رفع نشده بود قرار بود شوهرم دارو بخوره که باردار شدم دیگه...الانم واسه عفونت پماد واژینال دکترم بهم داده
نمیدونم عفونت قارچی هست یا چیزه دیگه از اول عروسیم همیشه عفونت شدید داشتم با دارو هم رفع نشده بود قر ...
سوزش نداری.عفونت قارچی باعث پارگی کیسه اب نمیشه
سوزش نداشتم اصلا تا هفته پیش که سوزش شدید گرفتم باز پماد استفاده کردم رفع شد
نترس فقط عفونت ادراری خیلی بده من داشتم