2777
2789
عنوان

کرجیا بیاین

219 بازدید | 27 پست

بچها فیلم حصارک و گلشهر و دانشگاه آزاد دیدید آب گرفته بود😢😢😢

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه

کانال بچهای کرج گذاشت

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
کرج هم توی خطر سیله مگه نشنیدید

چرا میترس 😣😣

ما دقیقا کنار دانشگاهیم یکم از جدولا آب زده بالا ولی اونقدرا جدی نبود 

وای جدی مرسی عزیزم😍😍😍

آب‌گرفتگی در خیابان‌های کرج/هشدارها را جدی بگیریدبارش باران که از صبح امروز در کرج آغاز شده باعث آبگرفتگی سطح شهر معابر شده است.

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792