شیوا۷۵ مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان کرجیا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست بچها فیلم حصارک و گلشهر و دانشگاه آزاد دیدید آب گرفته بود😢😢😢 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1398/01/06 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 تقصیر حجاب خانمهاست دیگه😅😅😅 😞😞😞😞 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
نوررونووورر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 4769 تقصیر حجاب خانمهاست دیگه😅😅😅 همه مشگلات این مملکت تقصیر خانم هاست کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 همه مشگلات این مملکت تقصیر خانم هاست خدا رو شکر خانمها هستن ک تقصیر اونا بیفته نبودن چی میشد😄😄 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 چیکار کنم خب...تازه زلزله هم تو راهه سونامی طوفان شنی چیز دیگه ای تو راه نیس خبر بدی؟؟ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
baarbod عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 424 سونامی طوفان شنی چیز دیگه ای تو راه نیس خبر بدی؟؟ نه دیگه واسه این مدل حجابهای فعلی تا این حد کافیه...😏
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 نه دیگه واسه این مدل حجابهای فعلی تا این حد کافیه...😏 باز خدا رو شکر 😃 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
baarbod عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 424 من یه دوست خوب مهرشهر دارم اگر کرج سیل اومد بگو من واسش دعا کنم😊
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 من یه دوست خوب مهرشهر دارم اگر کرج سیل اومد بگو من واسش دعا کنم😊 فقط دعای شما رو کم داریم حتما میگم 😞 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
baarbod عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 424 فقط دعای شما رو کم داریم حتما میگم 😞 آخه من الان خیلی دورم و تا برسم حتما گرفتار سیل میشم چون هم هراز بسته است هم چالوس و فیروزکوه هم که خطر آبگرفتگی دارهمجبورم زحمت بکشم و فقط براش دعا کنم
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 آخه من الان خیلی دورم و تا برسم حتما گرفتار سیل میشم چون هم هراز بسته است هم چالوس و فیروزکوه هم که ... خدا قوت🙋 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠