2777
2789
عنوان

خواب عجیب من 😕

146 بازدید | 6 پست

خانما شب خواب دیدم که یدونه پسر بچه میارن بهم میدن میگن این بچه ته ... ولی این بچه خیلی خیلی شبیه پسر داییم هست ... بعد اصلا نوزادم نیست مثل بچه های سه چهار ساله هست هی نگاش میکنم میگم بچه من تو نوزادی چقدر بزرگه میتونه حرف بزنه 😓 .. 

بعد انگار یه روز بچه پیشم بوده که یهو غیب میشه (انگار یکی میاد میبره زیاد یادم نیست) همش غصه میخورم که میفهمم حامله ام و مامانم میگه اون بچه اولی بچه تو نبود از یتیم خونه اورده بودیم که من میگم دوست دارم برگرده خیلی بچه خوشگل بود خیلی ... بعد تو دلم میگم اشکال نداره بزار بیاد تفاوت سنی بچه هام کم میشه پسرم داداش دار میشه با هم همبازی میشن ... 

کسی تعبیرش رو میدونه یا کسی رو میشناسه برام تعبیر کنه 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

حدودا چه ساعتی این خوابو دیدی؟همه خوابا تعبیر ندارن

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ساعت دقیق نمیدونم چون نگاه نکردم 

ینی نزدیک صبح بود یا قبل از اذان...

چون از اذان به بعد تعبیر نداره

از طرفی خانومای باردار بخاطر اینکه همش ذهنشون درگیر سلامت بچشونه خیلی فکر و خیال دارن و خواب زیاد میبینن نمیشه گفت هرچی دیدن تعبیر میشه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
ینی نزدیک صبح بود یا قبل از اذان... چون از اذان به بعد تعبیر نداره از طرفی خانومای باردار بخاطر ای ...

نزدیک صبح بود

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نزدیک صبح بود

فراموشش کن...برای مشغله فکری بوده یا هرچیزه دیگه...تعبیر نداره...