2777
2789
عنوان

دخالت های بیجا

123 بازدید | 2 پست

فقط راهکار بدین لطفا

یکی هست تو فامیل خیلی تو زندگی همه دخالت میکنه، یعنی خودش فکر میکنه داره محبت میکنه ها ولیییی ذره ای حریم شخصی برای کسی قائل نیست و به خودش اجازه میده حتی تو کوچیکترین مسائل شخصی دیگران دخالت کنه....

دیروز این فهمید من با یکی سرسنگینم (اون شخص ایشون یا از خانواده ایشون نیست) مطمئنم این خانوم به محض اینکه من و اون شخص رو با هم ببینه میخواد گیر بده آشتی کنین منم شرایط طوریه که ترجیح میدم بمیرم زیر گل برم ولی این اتفاق نیوفته (تو رو خدا شما کاسه داغتر از آش نشید). حالا اگه تو همچین موقعیتی قرار گرفتم چی بگم به اون خانوم که دست برداره از آشتی دادن ما و دخالت نکنه؟ محترمانه میخوام جواب بدم نه پرخاشگرانه

منم با کسی مدت زبادی هست رابطه ندارم.ی همچین زنی تو خونه ی مامانم مهمون بود.اصرار که بذار اون طرفت بیاد اشتیتون بدم.هی گفتم فلانی هم من هم اون طرف الان راحتیم.ارامش داربم.زور نیست که نه اون از من خوشش میاد نه من از اون.دو ساله کاری به کار هم نداربم و همدیگرو ندید میگیریم.راضی هستبم.اما انگار به دیوار گفتم.خیر سرش خواست درست کنه بدتر کرد ی دعوای بزرگتر راه انداخت.می خوام بگم این جور ادما کار خودشون رو میکنن

هرچقدر هم بخوای جلوشون رو بگیری

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷