2777
2789
عنوان

همدردی

158 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

خیلی دلم گرفته امشب. ازتون میخوام برام خیلی دعا کنید. که بتونم راه درست رو از غلط تشخیص بدم. دعا کنید که خدا دستمو محکم بگیره و ولم نکنه چون خییییلی بهش احتیاج دارم. یه لحظه هم شده چشماتونو ببندید و دعا کنید پیش خدا برام... ممنونم از همتون پیشاپیش.

خب چی شده مگ

راستش مشکل دارم با همسرم. خیلی راه ها رو امتحان کردم.. ولی دلم ازش شکست امشب.... با هر مشاوری صحبت کردم گفت ازدواج شما از اول اشتباه کن ولی تو تلاش کن شاید درست شد... اما همش دارم فکر میکنم که تلاش بسه... دارم به جدایی فکر میکنم امامیترسم راه درستی نباشه و بعدا پشیمون بشم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پا خییلی اختلاف فرهنگی مذهبی داریم. اون خیییلی مصر بود به ازدواج با من... کلی قول داد بهم... قول داد هیچوقت کاری نکنه که ارامشم به هم بریزه... حالا امروز بهم میگه کاش میرفتی عید با مامانت اینا مسافرت همش میچسبی به من...

دلم شکست فقط سکوت کردمو به خدا سپردم جوابشو...

خب. عزیز اصلا دلیل ازدواجتون چی بود

ما خییلی اختلاف فرهنگی مذهبی داریم. اون خیییلی مصر بود به ازدواج با من... کلی قول داد بهم... قول داد هیچوقت کاری نکنه که ارامشم به هم بریزه... حالا امروز بهم میگه کاش میرفتی عید با مامانت اینا مسافرت همش میچسبی به من...

دلم شکست فقط سکوت کردمو به خدا سپردم جوابشو

بنظرم حالا ی چیزی گفته 

شما هم ی خورده تحمل داشته باش والا واسه همینه هی امار جدایی بالا رفته 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
بنظرم حالا ی چیزی گفته  شما هم ی خورده تحمل داشته باش والا واسه همینه هی امار جدایی بالا رفته& ...

من دوساله دارم ازین حرفها میگذرم و صبوری میکنم... دوسال کم نیست

من دوساله دارم ازین حرفها میگذرم و صبوری میکنم... دوسال کم نیست

اما بالاخره همه زندگی ها بالا و پایینی داره 

بازم امیدوارم خدا ب دلت ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤