2777
2789
عنوان

همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست

والا  یه بار توی یه بازی استراتژیک با یه دختره چت میکرد بعدش ک فهمیدم گفت اون بچه بوده و سیزده سالش بوده و .... یه مدت هم تو گروه های مختلط دختر پسری بود.... با یه عذااابی تو نستم قانعش کنم نره تو این گروهها...

يه مدت رو خودت كار كن  چيزى كه تاحالا ازش نديدى؟؟

والا  یه بار توی یه بازی استراتژیک با یه دختره چت میکرد بعدش ک فهمیدم گفت اون بچه بوده و سیزده سالش بوده و .... یه مدت هم تو گروه های مختلط دختر پسری بود.... با یه عذااابی تو نستم قانعش کنم نره تو این گروهها...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفهای شما بقدری درد ناک که ادم حس میکنه چه میکشید تو زندگیتون ولی اینی که مشاور بهتون گفته غلطه انتخابتون رو من قبو ل ندارم چون ما نود و پنج در صدمون زندگی خانوادگیمون بی کیفیت هستش اون پنج در صد هم ما که ندیدیم بذا همین خودمون ساختیم چه تضمینی داری که بیای بیرون از این شرایط بعدی بهتر میشه مرپ خا هم همین هستن من خودم خم مرد هستم اگه عزت نفستو میتونی قوی کنی بمون و برای خودت خوپ بگرد ویا محک بزن ببین میتونی شرایط خوب فراهم کنی بیا بیرون البته برداشت غلط از حرف اخرم لطغا نکنید

حرفهای شما بقدری درد ناک که ادم حس میکنه چه میکشید تو زندگیتون ولی اینی که مشاور بهتون گفته غلطه انت ...

بله دقیقا چون نمیتونم بعدش رو حدس بزنم فعلا دارم تحمل میکنم .. 

میخوای قدم به قدم با هم بهزندگی‌تان مرور کنیم تا شیرجه مشکلترین حل بشه،

ببخشی. حروف گوشیم قاطی کرده عرضم این بود که اگه تمایل داشتید قدم به قدم زندگیتونو مرور کنیم تا مشکلترین بلکه حل بشه 

ببخشی. حروف گوشیم قاطی کرده عرضم این بود که اگه تمایل داشتید قدم به قدم زندگیتونو مرور کنیم تا مشکلت ...

نه متشکرم. خودم چندین بار با مشاور های مختلف حرف زدم. این خدرمم که باید تصمیم بگیرم.