2777
2789
من یه دختر داشتم یه روز نظام مهندسی کلاس داشتم شبش یه خانم زنگ زد گفت داداشم تو را دیده و شمارتا از ...

وااااییییی کاشکی مال منم همینو میگفت 😭😭😭

دیووووووونم کرده کافیه ی رژلب بزنم ک همش اخممممم کنه و زهرمارم کنه 

کلافم کرده بخدا 

خیلی دلم می شکنه ک وقتی آنلاین هستم میگه با کی حرف میزنی و اینا 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وااااییییی کاشکی مال منم همینو میگفت 😭😭😭 دیووووووونم کرده کافیه ی رژلب بزنم ک همش اخممممم کنه و ...

شوهر تو ازین ور بوم افتاده مال من ازون ور اصلا ترس از دست دادنما نداره 😢😢

بخدا دیگه نمیتونممممم همشششششش تو قیافه هست  اینجوری نبودا ی عشششقی بود ک دومی نداشت  ول ...

آخی‌..زودترازدواج کنید برید شاید بهتر شد...

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
شوهر تو ازین ور بوم افتاده مال من ازون ور اصلا ترس از دست دادنما نداره 😢😢

وای برا من خیلی ترس داره و برا اینکه مثلا ب خودش ثابت کنه ک من واقعا میخوامش مسخره بازی در میارع ک ببینه من امپرم بالا میرع یا نه ک بهش ی چیزی بگم دعواش کنم ک سریع بگه منو نمیخوای

😭😭😭😭

کافیه در برابر این مسخره بازیاش اعتراض کنم  سریع میگه چیه خسته شدی ازم؟؟؟ نکنه خواستگارهای رنگ ...

چقدر بعضی از مردا شبیه همند...

دقیقا تا تقی به توقی میخوره میگن تو دیگه مثل قبل دوستم نداری...خسته شدی..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

استارتر اگر به روت نمیاره بخشیده تو رو.اون دلهره هم‌که داره با رفتار صحیحت کم کم‌میره.مردا مثل زنا نیستن یکبار اگر بخشیدن واقعا میبخشن ولی شما سعی کن با رفتارت نشون بدی پاک بودنت رو

کلا زمان هایی که شوهرت هست همش پیشش باش گوشی رو بیخیال شو .یا باهم نگاه کنید گوشی رو.وقتی هم خونه نیست آنلاین نشو یا خیلی کم اون زمان هم به خودش پیام بده .باید نرمال باشی جوری هم نباشی که اون بدتر فکر کنه بارت کجه

آخی‌..زودترازدواج کنید برید شاید بهتر شد...

از همین الان خط و نشون کشیده 

سر کار ممنوع 

از صبح تا شب خونه باش 

در هفته ی روز برو خونه مامانت ی روز خونه مامانم ک اینم خودم برسونمت

مانتو جلو باز ممنوع آرایش ممنوع رنگ مو ممنوع کوفت ممنوع زهرمار ممنوع 

چون دوستت داره روت حساسه بزار پای علاقش 

این ک داره طاقتمو تموووووم میکنه دوس داشتنه؟؟؟

منی ک همه میگفتن ساتین ب آرومی معروفه حالا از شدت عصبی بودم کارم ب نوار قلب کشید ینی دوسم دارع؟؟

از همین الان خط و نشون کشیده  سر کار ممنوع  از صبح تا شب خونه باش  در هفته ی روز ب ...

خوب اگه دوستش داری کناربیا ...

اگه نداری واذیت میشی  بهش بگو ویه جور دیگه کناربیاین😁

خوب اگه دوستش داری کناربیا ... اگه نداری واذیت میشی  بهش بگو ویه جور دیگه کناربیاین😁

خیر سرمون دوس بودیم قبلش با عشق مزدوج شدیم 

از بعد از اون کوفتیا اینجوری شده 

اصن از این رو ب اون رو 

چی بگم...من خودم از استرس رفتاراش ریزش موپیداکردم ..

خیلی عصبی شدم ..ولی خیلی عاشقشم نمیتونم ولش کنم..

باحساسیتهاش کناراومدم...

هرچندکه هرماه حداقل دوسه تا مکافات دارم بخاطر حساسیتهاش...

اگه تلفنشو دیر جواب بدم به معنای واقعی دیوانه میشه 

2791
2779
2792