2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 21 پست
یه بار به مادر شوهرت بگو   مامان جان اگه خدای نکرده از من ناراحت شدید لطفا بهم بگید  یا ا ...

آره فکر کنم حالا امشبم دیگه رفتم گفتم اگه از دست من ناراحت شدین من معذرت میخوام من منظور نداشتم گفتم من با خنده شوخی گفتم حالا خدا شاهده شوخی کردم بالا توضیح دادم گفتم مقصر منم دیگه باهاتون شوخی نمیکنم

دور باش.دوست باش.

اصلا باهاشون نحرف.

خانواده شوهرمن بس ک پرحرف بودن و از تو هر حرفی صدتا حرف درمیاوردن،من الان اصلا رفت و امد نمیکنم.ی جا هم ک مهمونی باشیم من اثلا قاطیشون نمیشم

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فکر کنم حالا امشبم دیگه رفتم گفتم اگه از دست من ناراحت شدین من معذرت میخوام من منظور نداشتم گفتم ...

یه بار امتحان کن    بعدم اگه گفت چرا اینقدر میپرسی بگو همسر عزیزم اگه شما یه اخم کوچولو بکنی   حساب منو میرسه   تو رو خدا ناراحت نشید از من 😈   والا دیگه بدونه اخم و تخم میکنه   تلخی میندازه تو زندگیت    شاید کوتاه اومد 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
شوهر منم همش میگه سکوت کن جواب نده  ولی من تازه تازه دارم جواب میدم بعد چند سال حس میکنم سکوت ...

من بعد 5سال فهمیدم باید ازهمون اول جواب بدی.من همیشه احترام  نگه میداشتم جواب نمیدادم میریختم توخودم و گریه میکردم .صوهرمم ک کلا طرف اونا بود.همش سرشون تو زندگی من بود.تا حدی ک ب خودشون اجازه دادن اومدن تو خونم تعیین تکلیف کنن ک پسرم شبا میاد پیش تو.هر روز بعد کار باید بره خونه خواهراش.اخر هفته هم خونه مادرش.

منم جواب دادم.3ساله راحت شدم بخدا.کشیدن بیرون.

فکر کرده بودن من زبون ندارم و میتونن سوارم شن.خبر نداشتم من زبونم دراز ترهه  

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
من بعد 5سال فهمیدم باید ازهمون اول جواب بدی.من همیشه احترام  نگه میداشتم جواب نمیدادم میریختم ت ...

پس منم جواب میدم 

تا حالا هم احترام گذاشتم 

مدتیه جواب میدم ولی هنوز از خودم راضی نیستم😂