2777
2789
عنوان

آمپول نوروبیون

| مشاهده متن کامل بحث + 19443 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

5 ماه پیش دونه ای 5 تومن بود. اونموقع ایرانی ش 1500 تومن بود الان اطلاع ندارم چون اونموقع 6 تا گرفتم ...

فکرکنم الان ۱۶تومن ایناس

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

خون سازه. اگه مثل من، خوب تزریق کنن درد نداره. 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

5 ماه پیش دونه ای 5 تومن بود. اونموقع ایرانی ش 1500 تومن بود الان اطلاع ندارم چون اونموقع 6 تا گرفتم ...

پنج ماه پیشم وسط گرونی بودیم دیگه😂پس زیاد تغییر نکرده😂خوبه؟ریزش موهات فرقی کرده؟باید هفته ای یکی زد ؟ یا ماهی یکی؟

و دیگر هیچ...

برا من شش تا نوشته دکتر ده روزی یبار میزنم .. بویی حس نمیکنم ک ولی این امپولای ویتامین معمولا درد دارن

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

نمیشه مثل پنی سیلین با بی حسی زد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
من انسولین هر ماه میخرم برج شش کشید بالا یه دفعه الان فقط تغییرات جزئی جواب سوالاما نددادیا😐؟

آره ریزش م بهتر شده 

دکتر باید تشخیص بده برات کی چند وقت یکبار باشه ولی عموما ماهی یکبار مشکلی نداره 

بچه ها من با اسپرین ریزش موم خیلی کم شد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
آره ریزش م بهتر شده  دکتر باید تشخیص بده برات کی چند وقت یکبار باشه ولی عموما ماهی یکبار مشکلی ...

من هر دکتر پوست میرم بیشعورا برای اینکه پول بگیرن ازم هی میبرن میارن داروهای چرت پرت میدن هیچکدوم یه داروی اساسی نداد فقط برا اینکه بگن جلسه بعد بیا جلسه بعد هی ویزیت بگیره ازم بیشعور میگم یه آمپولی کوفتی بده میخواد منو بخوره😑

و دیگر هیچ...

آسپرین بچه😨مطمئنی؟

اره من دو  ماهه بخاطر بیماریم میخورم بعد سرچ کردم نوشته بهترین درمان ریزش مو بخاطر خونرسانی بهتر من کم خونی دارم