راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
آره ریزش م بهتر شده دکتر باید تشخیص بده برات کی چند وقت یکبار باشه ولی عموما ماهی یکبار مشکلی ...
من هر دکتر پوست میرم بیشعورا برای اینکه پول بگیرن ازم هی میبرن میارن داروهای چرت پرت میدن هیچکدوم یه داروی اساسی نداد فقط برا اینکه بگن جلسه بعد بیا جلسه بعد هی ویزیت بگیره ازم بیشعور میگم یه آمپولی کوفتی بده میخواد منو بخوره😑
اره من دو ماهه بخاطر بیماریم میخورم بعد سرچ کردم نوشته بهترین درمان ریزش مو بخاطر خونرسانی بهتر من کم خونی دارم