2777
2789
عنوان

سيل كرج

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران چندين سال پيش همين تجريش يه سيل اومد كلي كشته و مجروح داد  بلاياي طبيعي تو تهران كه فشرد ...

عزیزم این درسته تا حدی ولی این حجم از ترسی که دارن برام غیر قابل درکه

واسه من واقعا تفاوت نداره پدر ومادر و ایل و تبارم شمالن خودم جنوبم ی سری خانوادهم کرمانشاهن همشونم یجور در معرض خطره 

هم شمال هم جنوب الان پره مسافر اینکه میگم پر یعنی پررررررر 

خدای نکرده اینجا یا شمال سیل بیاد از هر شهری داغ میبینن چون از کورد و ترک ولر ادمه که اینجاست و شماله خب الان بیایم هی تاپیک بزنیم هی جو بدیم که چی؟من حس میکنم گاهی ی عده مون خودخواهانه دعا میکنیم یا میترسیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یچی میگم ناراحت نشن دوستان ولی بچه های تهران و کرج تا الان ۵۰ تا تاپیک به بالا زدن خب خیلی استانها ه ...

خب چون تعداد  جمعيتمون بيشتره و سازه هامون بيشتره پس سيل بياد چند برابر بقيه شهر ها ما اسيب ميبينيم عزيزم

قضاوت فقط کار خداست...
خب چون تعداد  جمعيتمون بيشتره و سازه هامون بيشتره پس سيل بياد چند برابر بقيه شهر ها ما اسي ...

گلم من تو جزیره م ی ماه پیش زلزله اومد ۵ و ۴ دهم پریروز تگرگ وخشتناک و سیل بود دورتا دورمون ابه اسکله ها بستست اینجا زلزله یا سیل شه فقط خبر مرگه که ازمون میره بیرون 

چی بگم شاید من دل گنده م زیاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم این درسته تا حدی ولی این حجم از ترسی که دارن برام غیر قابل درکه واسه من واقعا تفاوت نداره پدر ...

كاملا درسته منم قبول دارم حرفاتو الان براي خود من چه تهران چه سيل بياد چه شيراز به يه اندازه ناراحت كنندس 

مردم بايد صبور باشن و ارامش خودشونو حفظ كنن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من چالوسم خونه م کنار رودخونه بیلقان هست که از سمت سد کرج میاد 

اول ظهر یه عالم آتش نشانی و هلال احمر اومدن 

منم خیلی ترسیدم اصلا هم خبر نداشتم سیل و ...بعدش فهمیدم 

بعدم اطلاعیه دادن و اعلام کردن امن هست 

بررسی کردن حواشی رود رو ...

من از پنجره ی خونه م رود خونه معلومه 

الان تاریکه و گرنه عکس میزاشتم براتون 

کلا خیلی گل آلود بود و سرعت داشت و بالا تر اومده اب ...

هنوز م هلال احمری ها هستن ...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
من چالوسم خونه م کنار رودخونه بیلقان هست که از سمت سد کرج میاد  اول ظهر یه عالم آتش نشانی و هل ...

واي توروخدا به اين از خدا بيخبرا گوش نكنين، اگه ميتونين امشب و فردا رو خونه رو تخليه كنين، كار از محكم كاري عيب نميكنه عزيزم، خودم شنيدم راديو ميگفت خونه هاي كنار رودخونه تخليه بشن، شب تاريكه و سخت تره

واي توروخدا به اين از خدا بيخبرا گوش نكنين، اگه ميتونين امشب و فردا رو خونه رو تخليه كنين، كار از مح ...

خودم خیلی میترسم فشارم از ظهر افتاده 

کی رو داریم کجا برم 

شوهرمم حرف گوش نمیده 

از ظهر توی سایت پلاسم آروم شم مثلا 

از ظهر همه خواهرام زنگ زدن راهشون دوره شهرستانن اونام ترسیدن 

ولی استاندار گفت امن هست ...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
توكل بخدا، من فرديس كرجم، بفرمايين خونه ي ما بخدا، 

قربونت عزیزم فدات شم 

به خدا انقدر استرس دارم 

شوهرم میگه حتما خونه رو عوض میکنم 

خیلی اشتباه کردم اینجا گرفتیم رهن کردیم ...

قربونت عزیزم فدات شم  به خدا انقدر استرس دارم  شوهرم میگه حتما خونه رو عوض میکنم  ...

بخدا تعارف نميكنم، اگه همسرت راضي باشه در خونه من به روتون بازه، ولي كلا نترسين، خدا بزرگه، ببين شرايط خونتون چطوره؟ محكم و پابرجاست؟ توكل كن بخدا و نترس، سر خودتو با تلويزيون گرم كن